Lidande

I dag har jag fördjupat mig i lidande. Fick ihop lite text till examensarbetet. I går skrev jag ju om kris och krisförlopp och lite i den stilen så det är inte så värst poitiva tongångar här inte. ;)

Har inte varit på någon promenix i dag, var ute med Kira och hämtade posten men den vinande vinden fick mig att snabbt söka mig inomhus igen, det var ju vårväder som stod på min önskelista, inte snöslask och snålblåst.

Känner mig alldeles rastlös av att sitta i soffan hela halva kvällen, även om det var just det jag önskade mig för en eller två veckor sedan. Aldrig blir man nöjd... :)

Nu ska jag alldeles strax söka mig ner i källaren igen. Det är dock ingen Fritzlkammare vi har där utan vårt spis/tvrum. På tal om spisrum så kommer jag att tänka på ett roligt missförstånd när vi hade våra norska gäster på besök. Vi visade dem planritningen på huset vi har köpt och där finns ju också ett spisrum i källaren. De verkade förvånade över att spisrummet var i källaren och undrade om det är vanligt att ha spisrummet så långt från köket (som ju är på övrevåningen i vårt hus). När vi äntligen förstod varandra och insåg att för dem var spisrum ett rum där man äter (spiser) fick vi ju oss alla ett gott skratt. Små språkliga olikheter kan ställa till det ibland. :)

Nåväl, nu ska jag gå och se vad de gör för gott i halv åtta hos mig i kväll.


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort