NU!

NU - ska jag njuta av att ha skrivit den sista tenten på åtminstone ett par veckor. Även om det var en dödligt svår tent och jag funderade att ge upp redan på första frågan då man skulle redogöra för en bok som jag inte ens läst. Svamlade ihop en massa hela tenten igenom och hoppas och ber på mina bara knän att det åtminstone skulle räcka till en fyra, för jag vill varken ha sämre än så eller skriva om bara för att höja.
.
NU - borde jag riva igång och städa kåken om vi överhuvudtaget ska kunna ta emot några gäster i helgen. Börjar nästan vara svinstie-varning här för tillfället.
.
NU - ska jag börja fixa till lite nötinnerfilé för i kväll ska vi fira, eftersom...
.
NU!!!!! - ska jag äntligen avslöja vad det är som vi väntat på för beslut. Vi har idag kommit överens om ett husköp! Jag har ju i över ett år gått och filat och planerat på vårt bygge, sökt lite tomter, haft ett par goda alternativ, ritat och skissat på drömhuset, sett för mitt inre hur det ser ut både inuti, utsidan och tomten... Sen plötsligt för ett par veckor sedan när jag öppnade tidningen en söndag så sade jag bara: "Här har de ju ett hus åt oss!" För en gångs skull var gubben helt med på noterna och sedan dess har det rullat på. Har varit på husvisning, pratat med banken, suttit och planerat eventuella renoveringar, svängt och vänt på varje euro för att kolla om det går ihop och dessutom varit med om en utdragen budgivning. Men idag kom vi då överens och nästa fredag så sätter vi oss ned och underteckar köpebrevet.
.
Vad säger ni? Var det värt att vänta på? ;) Nä, antar att alla visste vad det var frågan om redan, men jag måste ju ha nåt för mig för att fördriva tiden medan man väntar på att få nån klarhet i livet. (Att läsa på tent räknas inte som godkänt tidsfördriv, utan som ett nödvändigt måste).
.
Nu kanske ni undrar vad det är för hus. Eller vet ni alla det redan? Ni som inte vet så hittar det här. Jag måste samtidigt be er att ha överseende med hur den övrevåningen ser ut. En fullständig renovering är inplanerad så ni kan vara helt lugna. :) Jag hade gärna suttit här och orerat länge och väl om huset, men nu är det tyvärr så att jag inte har tid, återkommer med mera nyheter från FNB (föreningen för näsvisa brudar) i ett senare skede. Ha de gött!

Kommentarer
mariana

Grattis till husköpet! Välkommen till lepplax! :-) det gillar vi!

2011-03-17 @ 15:33:51
madeleine

nej men OJ va häftigt att ni komber tillbaka... trodd faktiskt att ni sku lämn i vasa ;)



ni verkar ju få ett riktigt bra hus åt er!

2011-03-17 @ 19:41:17
Marika

Mariana - tack! Vi ska tro he var ritti bra tä! :)



Madeleine - nej, he e no för langt från familjen o vännerna, nu kan ja ju byri koma fast på vainda tjejträff vi har.. ;)

2011-03-17 @ 21:23:51
Sofie

Grattis! :) Va roligt!! :D Å nu får du ju ryym me hästa å tillåmee om du vill ha! ;)

2011-03-21 @ 10:58:20

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort