Hello!

I´m back in Vasa. Och där är jag nog så illa tvungen att stanna ända tills fredag eftermiddag. Har hela veckan fullbokad med skola och avslutar med en braktent på fredagsmorgon. Känns så där lagom inspirerande, men vad kan man. Bara två och en halv vecka kvar nu så jag får väl försöka stå ut. I morgonbitti väntar ett studiebesök till förlossningssalen här på VCS så det ser jag ju åtminstone framemot.

Jag ska försöka vara duktig och packa så mycket som möjligt den här veckan också. I går när vi var hit på gudstjänst så tog vi resten av lådorna från garaget på samma gång, så nu är det inte många saker kvar där. Nu borde jag alltså börja på här inne också och plocka ihop och packa ner allt som jag klarar mig utan de närmaste veckorna. Detta alltså samtidigt som jag läser de 100-tals sidorna i min finska Kätilötyöbok. Kommer att gå hur fint som helst. Eller så inte. :)

Ska försöka hinna med två länkar också nu in i veckan. Det gäller ju att inte bryta "mönstret" innan det hunnit bli en vana. De första två veckorna har ju gått bra så nu gäller det att orka fortsätta i samma takt. Jag har dessutom försökt vara duktig med stretchandet också så jag har klarat mig undan den där allra värsta träningsvärken så här långt.

Fritjof är bara för söt. I morse hade han lyckats kravla sig ut korgen och låg i stället och sov på heltäckningsmattan i vårt sovrum. När jag frågade honom vad han riktigt gjorde där så började han vifta på sin lilla svansstump till svar. Kan man få en bättre start på morgonen? :) Den där lille grisen kommer nog att ha oss lindade kring tassen innan han ens vet om det själv.

Nu ska jag ta igen lite missad internettid och sedan börja fördjupa mig i förlossningsvårdkonsten. Fint så. Ha en bra dag!


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort