Helt slut!

Trots att jag tog mig en tupplur på eftermiddagen så är jag helt slut. Har packat alla köksgrejer och lite annat skräp. Nu är det främst kläderna, tavlor och lampor kvar. Jag blir så frustrerad över hur vansinnigt mycket skräp vi har! Helst hade man ju gjort upp en stor brasa på gården och slängt allt dit. Största delen av grjerna är ju dessutom sånt man köpt för åratal sedan och inte alls vill ha längre. I lands problem så det sjunger om det...

Nu tror jag att jag ger upp för i dag. I morgon är det min sista skoldag för läsåret! Vi ska gå igenom vårt praktikhäfte och öva på att sätta iv-kanyler. Sen har vi ledig eftermiddag så då blir det att packa bilen full och åka norrut så fort som möjligt!

Vi hade fått resultaten från tenten i förlossningsvårdkonst och jag hade fått en 5:a, hipp hurra! :) Bara resultatet från genetiken kvar då, men den borde nog ha gått rätt så bra.

Nu ska jag surfa lite och sedan blir det godnatt här i stugan. Det är ju sista natten på länge som jag får sova i min egen sköna säng, så jag ska passa på att njuta ordentligt och hoppas att den där lilla gnällspiken sover snällt hela natten. Godnatt!


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort