Rivstart på dagen

I dag har jag då verkligen fått konfronteras med en av mina värsta fobier. Jag har suttit med telefonen klistrad vid örat hela morgonen och ringt land och rike runt känns det som. Arbetet med EA får verkligen en att göra saker man annars helst skulle slippa. Kanske jag börjar bli vuxen? ;)

Det blev en kort natt, jag hade tusen och en saker som jag ville att gubben skulle gå igenom i går när han äntligen kom. Eftersom han lider av skräpsamlingsmani och har väldigt svårt att kasta saker, även om de varit oanvända i flera år och med 99,99% sannolikhet aldrig kommer att användas heller, så är det jag som är tvungen att stå för rensningen här i huset. Dock kan jag ju inte helt kallt slänga allt som jag definierar som skräp utan han måste ju till viss mån få säga vad han tycker. Så där grävde vi igenom högar med gamla kläder och en massa elektronikprylar och sladdar, för att inte tala om olika kartonger och förpackningar till varje teknisk pryl som han någonsin köpt. Helt ense var vi ju inte om allt, men jag fick i alla fall slänga ett par säckar med grejer och dessutom lov att föra en del kläder som var i gott skick till "Monas lumppis". Sen var det tidig väckning i morse eftersom jag skulle skjutsa David och Ola till flyget.

Sen dess har jag då suttit i telefon. Nu tror jag att jag ska ta en kort tupplur så att jag orkar med eftermiddagens föreläsningar. Dessutom skulle vi ha nån praktikinfo också, så vi börjar redan halv ett.

En skön fredag åt er alla!


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort