Söndag

Ännu en nattsömn förstörd av en gnällig liten vovve som bara vill kravla sig ur sin korg. Men man kan ju ändå inte bli arg på en sån sötnos.

Det blev en sen kväll i går. Efter att ha pluggat flitigt så blev det en länk och plötsligt föll "packivern" på och jag fick packat en massa saker. Dessutom tog jag ner alla gardiner och tvättade lite fönster, men sen var klockan plötsligt så mycket så jag tänkte att det kanske är bäst att sluta innan grannarna tror att man förlorat förståndet.

I dag väntar då plugg mest hela dagen, eventuellt en promenix i det vackra vädret. Länken i går gick bra, jag försökte springa så mycket som möjligt vid sidan av cykelvägen, men det lyckades ju inte helt förstås. Tog en lite kortare runda och försökte känna efter hur det kändes i knäna och lårmusklerna och det kändes rätt så bra, dock tyckte jag flåset gått lite neråt igen, men det kan man kanske vänta sig.

Kvällen avslutades med en romantisk komedi i all min ensamhet och även om jag gillade filmen så började jag ju om möjligt sakna min lilla gubbstrutt ännu mera. Vilken tur att han kommer hem från Stockholm i kväll. Jag ska hämta dom på flygplatsen strax efter tio i kväll. Sen är det inte många dagar kvar innan vi är tillsammans hela tiden igen.

Min kusin vitamin ringde i går och meddelade lite mera jobbtider. Bl.a. så kommer jag att vara ledig HELA midsommarhelgen + måndagen efter. Kan ni fatta vilken lyx? :) I fjol vakade jag ju midsommaraftonsnatten, så där blev det inget vidare firande för min del. Nu är det bara att hoppas på vackert midsommarväder i år.


Kommentarer
Linda

Värst va du e aktiv! Å va sköönt me ledig midsommar! :)

2011-05-22 @ 12:55:12

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort