Sviiinkallt!

Vilken isande vind som viner kring öronen! :( Fortsätter det så här hela kvällen så vet jag en som skippar länken. Har haft en lång och intensiv dag i skolan och känner mest för att krypa ner under täcket och dra det upp över öronen, men jag ska försöka orka jobba lite med en uppgift som vi fick i dag och helst lite med vårt EA också. Borde få gjort frågorna till våra intervjuer, men det känns som att det går lite trögt...

Har varit och handlat lite smått, men det var inte det enklaste att handla för tre dar, speciellt då man saknar mikro, det går ju inte att göra mera än en portion i gången då. Orkar inte börja trixa på med ugnen och snabbt ska det gå att göra när jag kommer hem, hungrig som en varg. Sen när jag gick där i butiken så kände jag bara hur all mat kändes mera eller mindre motbjudande, gick hylla upp och hylla ner men även om hungern rev i magen på mig så hittade jag inget som föll mig i smaken. Kom nu hem med lite ägg, ett par bananer, en påse bröd, lite turkisk yoghurt och frusna grönsaker. Fråga mig inte vad jag har tänkt laga för mat den här veckan, för det vet jag inte. Ibland vore det skönt med egen kostplanerare och egen kock, mitt intresse för mat begränsas till att äta den.

Har gosat lite med min tjocka bebis. I dag var det första gången han gav nåt ljud ifrån sig som närmast kunde beskrivas som ett pipigt skall, tidigare har han mest bara legat och gnytt. Jag är fullt övertygad om att världens två sötaste hundar finns i mitt hem. I morgon kommer mina fina vänner Emma och Frida hit för att inspektera underverket och jag misstänker att de kommer att falla som käglor för Fritjofs charm. :)

Nå, färdigt svamlat, nu ska jag googla på något så intressant som HIV. Måste man, så måste man... Det gäller att stå ut de sista fyra veckorna, wish me luck!


Kommentarer
FRIDA

Jag ser SÅ fram emot att få träffa Fritjof!

har just försökt läsa lite om HIV, kan inte garantera att det jag skrev blev av högsta kvalitet...

2011-05-02 @ 19:22:11
Hemsida/blogg: http://www.fridaheltnaturligt.blogspot.com

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort