11.11.11

Ett speciellt datum i dag och för min del blev det en alldeles speciell dag också... ;)
.
Sorry att det är lite tunt här med inlägg, men jag jobbar klockan runt och är jag inte på jobbet så ställer jag inför helgens kyrkhelg eller skriver på EA. Däremellan försöker jag hinna sova, men det är lite si så där med den där nattsömnen igen, hoppas det blir bättre nästa vecka. Jag får uppleva så mycket på dagarna så när jag ska börja sova så måste min hjärna först mala igenom dagens händelser ett par gånger innan den kan varva ner och börja sova så jag borde väl börja gå och lägga mig vid åtta på kvällarna för att hinna sova ordentliga nätter. :)
.
Just nu har jag en bröddeg på jäsning. Sen ska jag fixa glasyren till de två morotskakorna som jag bakade i går, baka ut och grädda bröden och sist det trevligaste av allt. Storstäda huset. Jihaaa... (not!) David har dock varit duktig och slängt ut en massa skräp som jag retat mig på de senaste veckorna och jag tror nästan att han hotade med att börja spika upp lite tavlor här på väggarna också om jag inte missförstod honom. :)
.
Nä, nu ska jag svepa ihop den där glasyren så har jag det undan, men nu fick ni ju ett litet livstecken åtminstone. Ha en trevlig helg och kom i håg era pappor på söndagen!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort