en gång är ingen gång

men två gånger är en vana!
Jag kom mig faktiskt på promenad i dag igen och det innebär jag att jag promenixat två gånger denna vecka. Hoppas på vackert väder i morgon så kan jag få det till en tredje om det riktigt vill sig. Jag hade vovven med och den sista kilometern tränade jag henne i att gå utan koppel och hon var hur duktig som helst, även om jag hela tiden får påminna henne om att gå vid min sida och inte varken rusa före eller stanna efter. När vi bodde i Kållby hade jag ju tränat henne så att jag kunde gå hela min runda utan att ha henne i koppel, men när vi flyttade till Vasa så vågade jag inte ta några risker, speciellt inte med tanke på att vi bodde mitt i stan till en början, så då kom vi av oss med de koppellösa promenaderna. Nu tänkte jag dock ta nya tag, så får vi se hur det lyckas. Till en början är hon alltid så ivrig, så hon har inte tid att lyssna, men när man hunnit avverka några kilometer och hon fått det värsta springet ur benen så börjar hon orka lyssna lite på vad man säger också. Min söta vovve. :)
.
I dag ringde sötnosen Teah också och ville komma på visit och hon kunde inte ha varit mera välkommen. Så här har vi byggt tågbana, spelat "fotboll" med golfklubbor och sett storhövade katter pussas med blåa björnar. Man får vara med om ett och annat tillsammans med en tvååring. Underbara ungar, om de bara visste hur mycket livsglädje de ger sin faster/moster!
.
Kvällen avslutades framför tv:n och där har jag nu suttit alldeles för länge. Nu blir det att krypa i säng och stjäla lite värme av min älskling som sovit i flera timmar redan. Livet e gött!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort