Godmorgon!

Det är fredag och jag är ledig. Tog sovmorgon till halv tio och sen kom jag på att jag borde ha varit smart och åkt till stan för att vara med i mötet om utbrytandet av vår tomt, vilket var just halv tio, men det är för sent att ångra det nu. Gubben hade nog tänkt åka, men han har nog också helt säkert glömt bort att det var i dag. Ingen skada skedd, mötet är nog bara en "formalitetssak" och det är inget man måste vara med på.
.
Luftfuktigheten där ute ser ut att ligga på nära 100%, så jag tror jag grabbar tag i dammsugaren och skurmoppen innan jag tar med vovven på någon promenad. Lyckligtvis har det inte hunnit bli så stökigt här under veckan som gått, så det är mest att städa ytorna och det tar inte så många minuter, vårt hus är rätt så lättstädat och det är jag tacksam över. Det värsta är trappan eftersom vi rivit bort laminaten men inte "hunnit" sätta nån matta på trappstegen så nu är de i stället täckta med en brun filtmatta som allt damm fastnar i och som är hopplös att dammsuga.
.
Jag känner mig på så gott humör och det gjorde jag hela gårdagen också och jag är helt övertygad om att jag har mina promenader att tacka för det, helt otroligt vad frisk luft och motion gör för sinnet. Likväl glömmer jag bort det mellan varje gång och sjunker bara djupare ner i en grå håglöshet när jag slutar röra på mig. Nu ska vi hoppas att det blir en ändring på det hela. Min lillebror och hans flickvän ska nämligen gifta sig i början av nästa sommar och till dess vore det ju roligt om man hade blivit av med ett kilo eller två (eller helst tjugo...) så jag ska försöka ha det målet framför mig. Med tanke på att jag även blivit tillfrågad om jag vill vara speaker tillsammans med min svägerska Mia så skulle det ju kännas en aning bekvämare att stå inför folk om man inte helst skulle gömma sig i en soptunna eller nåt liknande.
.
Nåväl - en riktigt skön helg önskar jag er allihop. Kom i håg att motionera och att umgås med dem ni älskar, sånt mår man bra av!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort