Hej hej!

Jag överlevde min dramatiska bilfärd så ni kan andas ut. I stället har ett annat problem inträffat.
.
Depp har nämligen flyttat in till oss. Tyvärr inte hunken Johnny utan en försenad höstdepp som slagit klorna i mig de två senaste dagarna. Jag borde skriva på mitt EA och på min inlämningsuppgift, samtidigt som jag skulle behöva rensa i alla lådor gubben släpade in i källaren. Dock får jag inte gjort ett enda dugg. Jag är bara så fruktansvärt fruktansvärt trött. I skolan kan jag knappt hålla ögonen öppna. Förra veckan somnade jag t.o.m. under en lektion och det har aldrig hänt förut.
.
Inte bara källaren utan även köket ser ut som ett smärre bombnedslag och jag är besviken på gubben för att han alltid tar för givet att det är jag som ska rensa upp skiten här hemma. Vilken tur att jag ska tröstshoppa en lampa i morgon, en lampa som jag dreglat över i ett par månader redan, men i morgon har jag bestämt mig för att äntligen unna mig den. Hoppas att den får mig på bättre humör och att jag hittar lite inspiration till att skriva på mina skolarbeten. Vi har nämligen funderat på att åka och hälsa på till Luleå i helgen, men om det ska lyckas så måste jag nog ha gjort undan en massa skoljobb innan dess och nu har jag ju bara två dagar på mig att få det gjort. Så jag hoppas som sagt att lampan gör susen. :) Annars får någon gärna komma hit och liva upp stämningen lite för mig.
.
Nu ska jag dyka i säng, har suttit uppe alldeles för länge, men när man däckat i soffan en stor del av kvällen så lyckas det inte riktigt det där med att somna i tid. Godnatt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort