Julfeelis?

Inte här i alla fall, men i dag har jag tänkt att det ska bli lite ändring på det. Eftersom vi har föreläsningar i morgon (fatta att man ska till skolan på en lördag - känns ju som om man vore tillbaka på 40-talet minst!) så är jag ledig i dag och har tänkt använda en del av den här dagen till att sätta upp julgardiner, fixa ihop en adventsljusstake och plocka fram lite andra julattiraljer. Få se sen om det hjälper och julkänslan infinner sig. Man kan ju åtminstone hoppas.
.
Den här veckan har gått i en racerfart, det har varit skola, pendlande, stickande, tjejträffar, barnpassning och EA huller och buller om varandra. Bara jag får avverkat morgondagens föreläsningar så borde jag vara nere i 6 ynka skolveckor kvar. Kan ni förstå hur lite det egentligen är? Att det sedan återstår 32 praktikveckor är ju en annan sak, med tanke på hur snabbt de förra gick så kommer det ju att bli nemas problemas. Har nu också börjat spinna vidare på tanken att ta mig till Stavanger på universitetspraktik nästa höst och även om en del av mig får ångest redan vid tanken, så känns det ändå som att jag behöver utmana mig själv och att jag kommer att gå miste om något i fall jag nu inte ens gör ett försök. Jag hoppas på att få lurat med mig Emma, så jag inte är alldeles mol allena i världen. :)
.
Nu ska jag ta och börja på i ena änden av min långa "dagens projekt-lista" så får vi se om jag slutar i andra änden eller strandar mitt i. Jag borde även bege mig ut på en promenix för att samla ihop lite mossa och eventuellt en och annan kotte till min ljusstake. Eller ljusbricka är kanske en mera korrekt benämning på det hela. Om ni har tur så får ni kanske se ett resultat av det hela, men ha inte för stora förhoppningar. Mina pysselidéer har en tendens att se bättre ut i skallen på mig än när mina händer fått försöka sig på att förverkliga mina tankar.
.
Ha en skön helg alla!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort