Just nu

bara måste jag städa upp i köket, disken börjar närma sig taknivå och roskisen svämmar över. Inspirationen är dock helt bortsprungen så jag blir tvungen att leta efter den först. Vilket kan ta hela natten är jag rädd.
.
I dag hade jag egentligen planerat in en ledig dag, men min telefon ringde tjugo före sju och jag blev tillfrågad om jag kunde komma i jobb, vilket jag gjorde med glädje, det var roligt att få sköta lite mammor och bebisar på avdelningen igen. Dock var jag så in i roten genomtrött att mitt huvud kändes som om det vore fyllt med med med... ja, jag kommer inte ens på någon bra beskrivning för det hela. Tankeverksamheten var dock inte på den högsta nivån ska jag meddela.
.
Efter avslutad jobbdag så tog jag mig dock till Prisma och storhandlade för en gångs skull och det är en fröjd att öppna kylskåpet och inte bara mötas av en lampa och en halv gurka som nått ruttningsstadiet för minst en vecka sedan.
.
I mitt nästa liv ska jag ha tid och ork att hålla hemmet i toppskick, men som det känns för tillfället så går allt på sparlåga, både vad gäller tid, energi och ekonomin. Livet i ett nötskal. Inte är jag säker på att jag skulle vara lyckligare fast jag skulle ha all tid i världen och en miljon på banken. Det vore dock trevligt att vara lite piggare.
.
Nä, nu får jag väl spotta i nävarna och riva igång, man vet ju aldrig när man blir inringd igen och det vore ju bra om man hunnit sova åtminstone ett par timmar innan dess. Godnatt med er!
.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort