Wohoo

I princip har jag suttit och skrivit skolarbete i x antal timmar och i princip så fick jag hela arbetet klart. Tyvärr är det inte examensarbetet som det är frågan om, men i vilket fall som helst så är jag nöjd med dagens verk. Nu borde jag då belöna mig med något, men se det har jag gjort redan i förskott. I dag var jag nämligen och inhandlade den hett eftertraktade lampan till trappan. Tack vare rabattkupongen jag fick av kusin vitamin så blev den nu endast att kosta 87,50 i stället för 125 och även om det i vilket fall som helst sved ordentligt i en stackars studerandes börs så är jag så nöjd med mitt inköp att det får gå för den här gången. Nu borde jag bara få gubben att spika fast listerna runt fönstret i trappuppgången och hänga upp lampan så kunde jag ju njuta riktigt till fullo av den. Inpackad stående på golvet i källaren bland annat bråte är den knappast till mycken glädje.
.
Vi hade bara halvdag i skolan i dag för tanken var att vi skulle räkna lite läkemedelräkning på egen hand på eftermiddagen men jag valde att spendera den med mina syskonbarn Moah och Leon och kusinbarnen Theo och Alva. Söta gullungar alla fyra, men jag har full förståelse för att min syster har händerna fulla de dagar hon agerar privatvårdare åt de två sistnämnda samtidigt som hon "sköter" de egna barnen. Fyra barn i en ålder mellan 2 år och 9 månader och 1 år och 1 månad är inte det enklaste att hålla styr på.
.
Nu ska jag söka efter nåt ätbart i våra skåp, sen jag åt frukost i morse kl sju så har jag bara ätit två jultårtor hos min syster så nu börjar både magen och huvudet sända mig oignorerbara signaler om akut undernäring så det är väl bäst att åtgärda problemet å det snaraste. Ni får ha det så gött så länge!
.
h. plugghästen

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort