Dag 1 avklarad

på förlossningspraktiken. Det var en intressant dag även om jag nu inte gjorde mera i någon förlossningssal än lärde mig att använda förlossningssängen och grävde igenom alla skåp för att lära mig hitta var saker och ting finns i salen. Ja, sen fick jag pröva på lustgasen också, vilket var en upplevelse i sig - tur att jag satt med tanke på hur "lullig" i skallen man blev. :)
.
Det har känts väldigt nervöst inför den här praktiken, men efter i dag så släppte den värsta spänningen även om jag inte alls var inblandad i någon förlossning, jag fick en sån grundlig genomgång i salen så vi ska hoppas att något av det fastnade också. Sen så gör ju alla lite olika, så man får väl se på en massa hur andra gör och sedan fundera ut vad som känns bäst för en själv.
.
När jag slutade mitt skifte i dag så såg jag att jag fått en meddelande om att mina julgardiner och juldukar som jag beställt från Jotex hade kommit, så jag hämtade dem från Siwa. Passade samtidigt på att handla lite i matväg och började kocka genast jag kom hem, så maten var nästan klar när gubben kom en halvtimme senare. Tanken var att han skulle orka börja flytta lite soffor och sånt med mig sen, men där fick jag ge mig. Så vi förhandlade fram en tjugo minuters vila, sen ska jag väcka honom och så ska vi ta och röja upp lite här i vår röra.
.
Fick dock honom att ringa en massa samtal i dag som lämnat en längre tid så nu är det alltså klart att dräneringen av huset blir i mitten av nästa vecka. I övermorgon ska vi till mäklarbyrån för att fundera över lite hurvidpass vi ska få ersättning av den förra ägaren för detta. Inte det roligaste, men det måste väl göras...

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort