Godmorgon!

Har jobbat natt och vaknade för en liten stund sedan. Det var en väldigt lugn natt och inga barn beslöt sig för att komma till världen just under mitt skifte (eller naturligtvis gjorde ju en massa barn just det, men inte precis på min praktikplats) så jag kände att jag behövde inte sova till klockan fyra i dag för att orka med nästa nattskifte.
.
Det jag verkligen borde göra nu är att ta mig själv i kragen och ordentligt röja upp här. Eftersom vi har färdigställt toan den senaste tiden och även lite annat smått och gott så innebär det att vi har verktyg och en massa andra byggattiraljer över hela övrevåningen och det gör mig galen. Så pass galen faktiskt att jag inte vet i vilken ände jag ska börja för att få någon rätsida på det hela. Jag har ett halvårs papper att mappa in och mappen dit de ska är fortfarande nedpackad någonstans i garaget i källaren. För att inte tala om att jag i sanning borde bli mera aktiv med mitt examensarbete, har ju som sagt bara ca 1,5 månad kvar att jobba med det innan det ska inlämnas till språkgranskning och det känns inte alls som att det kommer att lyckas. Suck. Så här är det jämt när jag har femtioelva saker som borde göras, jag får ingen början någonstans!
.
Skulle jag själv få välja skulle jag ju förstås bara vara på förlossningen och välkomna små liv till världen hela dagarna och komma hem till ett färdigtrenoverat och städat hem på kvällarna utan att behöva känna att jag har en massa måsten som ligger över mig. När hade man sist en slappardag UTAN dåligt samvete? Typ för sju år sen eventuellt... Då man bara bodde på hyra och inte hade någon skola att fixa utan bara jobbet och sedan 60kvm att städa. Dock måste jag ju erkänna att jag inte skulle byta tillbaka till den tiden. Jag får istället försöka se framåt, det är bara lite mera än ett år kvar nu och sedan är det färdigt med allt vad slutarbeten och praktikdokument heter. Gissa om jag kommer att njuta!
.
En fin torsdag till er alla och ni som har så där på g att börja föda snart, ni får gärna komma in i natt, där mellan 22 och 7 så ska jag ta så bra hand om er så! :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort