VÄLDIGT intensiv tisdag!

Tänkte aldrig få tag på sömnen i går kväll, vid halv två låg jag ännu och skrev inköpslistor till nästa veckas IKEA tripp. Sen ringde klockan halv nio i morse och jag fick så lov att stiga upp och försöka ruska liv i min halvdöda kropp. SAtte mig i bilen och körde till Vasa (eller närmare bestämt Korsholm) där jag och min fina kompanjon Anette varvade EAarbete med diskussioner och barnskötsel. Strax före fyra var jag tvungen att åka hem igen för vår söta fadderdotter MOA blev hela 5 år i dag och hade kalas i kväll. Hon har väntat på och pratat om sin femårsdag ända sedan hon fyllde fyra så det var i sanning en efterlängtad dag. :)
.
SOm vanligt var jag ute i sista minuten med presentuppköp men efter ett fint tips från Moas mamma så blev det en eltandborste med prinsessor på, ett pussel och en påse med tuggummin. Tösen blev nöjd som bara den och det kändes bra att köpa en "vettig" present, jag är ingen höjdare när det gäller presenter, jag tycker bara om att få dom.. ;)
.
Det blev ingen sen kväll på kalaset för vår del eftersom gubben hade inbokat ett möte senare på kvällen, men det innebar ju att jag hann med lite hushållsarbete här hemma i stället, vilket det i sanning inte blivit för mycket av den senaste tiden, korgen med smutstvätt svämmar över och diskbänken var det inte mycket bättre ställt med. Men nu är det lite mera ordning på torpet igen, även om det nu troligtvis inte håller i sig så länge.
.
Avslutade dagen med en film, vår digibox börjar ha gjort sitt så man får ingen vidare tv-bild längre, så det är inget nöje att se på tv. Dock tror jag att det är lika bra, kanske man får mera gjort åt renoveringen då i stället? Jag har en lång lista med saker som behöver göras och ska försöka lägga den så att gubben ser den, men hur jag ska få honom att ta i riktigt på allvar och göra klart det lilla som är kvar är en annan femma.
.
Nu väntar jag bara på torsdag eftermiddag för då är det dags för en tur till simhallen med mina systrar, min svägerska och mina underbara syskonbarn! I morgon väntar kvällsskifte, hoppas att avdelningen hunnit fyllas med en massa goa bebisar tills dess! :) Godnatt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort