:D

Det bästa med att vara på praktik på en mindre avdelning är (förutom att alla är supersnälla och välkomnande) att man får vara med om det mesta. Fast jag nu är på den s.k. "gyn" praktiken så innebär det inte att jag bara får sköta gynpatienter utan jag får också sköta mammor och bebisar och redan i går så fick jag för första gången vara med och välkomna ett nytt litet liv till världen! Även om jag inte bidrog med så mycket utan mest bara fick vara med så var det var en helt otrolig upplevelse och jag blev än en gång övertygad om att jag (för en gångs skull) gjort ett val som jag inte kommer att ångra. Kan man ha ett bättre yrke? Som ni förstår så omfattar ju mitt yrkesval också en tystnadsplikt och det innebär att jag inte kommer att nämna så mycket om varken min praktik eller vad jag får uppleva på dagarna, men ni kan vara säkra på att jag har det riktigt bra där jag är! :)
.
På tal om något helt annat så ska jag få klä mig riktigt fin i morgon. Min duktiga vän Anette har ju doktorerat på Hanken och har sin doktorsdisputation i morgon. Tyvärr hinner jag inte till disputationen men jag är även bjuden på festen efteråt och till den hinner jag ju. Så nu har jag fått gräva i alla mina kartonger och väskor för att hitta kläder att ha på mig. Dresscode för damerna är klänning, så nu har jag i sanning fått försöka hitta nåt vettigt bland mina lumpor till kläder. Sen borde jag hinna och köpa strumpbyxor också, sånt har inte använts på en längre tid här hos oss, jag tror att jag har inte varit riktigt "finklädd" sen min kusins bröllop i maj i fjol.
.
Well, well... vad annat har jag att förtälja? Inte mycket. Borde hitta en "on" knapp gällande renoveringen igen, nu har det stått helt stilla i säkert en vecka. Skulle vara så skönt att ha ordning på torpet och inte känna det som om man bodde på en byggarbetsplats. Så om någon har lite extra renoveringsmotivation på lager så är det fritt fram att sända det hit till Soldattorp. Tack på förhand!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort