Onsdag

Åh hej, å hå!
Efter ett första nattskifte på avdelning 4, då jag t.o.m. fick ha hand om "egna" patienter, så slängde jag mig i sängen och sov som en stock till klockan två, om man bortser från det faktum att jag glömt sätta telefonen på ljudlös och vaknade av ett meddelande där vid elva tiden.
.
Sen har min fina vän Madeleine och hennes sötnosar Elis och Signe varit på besök en sväng i dag. Det var så roligt att träffas och Elis ville inte alls åka härifrån, vi hade en sån bra soffa att hoppa i. ;)
.
Gubben har varit hemma en sväng men stack sen i väg igen så nu är jag mol allena här i stugan, t.o.m. Kira är borta så jag tror det är bäst att jag slänger mig i bilen och kör till Kållby för att få lite sällskap och eventuellt få lurat ut morsan på en promenad.
.
I morgon bitti väntar jobb igen, tur att man är ung och klarar sig med lite sömn, annars skulle det vara vääääldigt trögt att inte ha en enda ledig dag efter nattskiftet. Som tur var så behövde jag inte jobba natten fredag till lördag, så det blev en vaknatt mindre den här veckan och det känns bara skönt för tillfället. :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort