Tisdag

I går försökte jag hitta lite inspiration att komma mig för någonting och den kom plötsligt fallande över mig när jag läste min egen blogg. Jag brukar i bland för skojs skull läsa ett eller två år bakåt i tiden för att minnas vad jag gjorde vid den här tiden då. När jag sen började läsa och ser hur jag är på promenad eller på gymmet var och varannan dag, hur jag får "tummen ur" och faktiskt kommer mig för att göra de massa sakerna som jag har att göra, då tänkte jag att nä, jag kan ju inte vara så mycket sämre nu heller.
.
Sagt och gjort så drog jag vovven ut på en ordentlig promenad, jag hade missbedömt vädret och trodde att det var en pinande höstvind som ylade runt knutarna men jag hann inte långt innan jag fick ta av mig den vindtäta jackan, det var inte långt ifrån sommarvärme i luften trots blåsten. Väl hemkommen så röjde jag upp i köket, rev i gång med brödbak och gjorde rotsaksgratäng och citronbitare till middag. Jag kände mig som en ny människa på en gång och gubben har beordrat mig ut på promenad i dag igen, inte för att jag ska gå ner i vikt eller för att jag ska vara mera effektiv här hemma sedan utan för att han ser att jag mår så mycket bättre bara jag rör på mig.
.
Det har sannerligen varit skralt med motionen här under hela sommaren. Ursäkterna har varit tusen och en, det började med att knäna började strejka i våras när jag sprang som mest, sedan kom det några veckors flyttstress, två veckors rejäl förkylning och i ett huj hade mina motionsrutiner försvunnit. Att sen komma i gång på nytt visade sig vara svårare än väntat, men nu har jag bestämt mig och ni kan väl vara så snälla och puffa på om ni märker att jag börjar fuska igen. Jag behöver verkligen ut och röra på mig för att jag ska må bra, jag blir så trött, håglös och allmänt ointresserad av livet om jag inte motionerar.
.
Detta om detta. I kväll ska jag till nattskifte och det ser jag framemot. Sen hoppas jag att syrran och hennes familj kommer hit i dag också. Hon nämnde att de kanske kommer på tisdag, även om det är deras bröllopsdag i dag och jag lovade i såfall att fixa hemmagjord pizza dagen till ära. Vi får se hur det blir. Jag måste i vilket fall som helst via butiken för att inhandla både det ena och det andra, kylskåpet börjar bli tomt. Sen bara måste jag ta itu med den där stora högen med smutskläder. Jag ska ju jobba så intensivt nu fram tills vi far på resa så om vi ska ha några rena kläder alls att ta med så är det bara att börja på. Jag var för övrigt och kollade väderleksrapporten på yr.no och so far ser det lovande ut med vädret. Den 13:e, när vi kommer dit har de lovat 29°C och strålande sol och den 14:e 27°C och strålande sol. Vi får hoppas det håller i sig sedan resten av veckan. :)
.
Nä, nu ska jag börja på här så jag blir klar någon gång. Ha en bra tisdag alla! :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort