FSCSTM

FinlandsSvenskaCykelSällskapetsTapperhetsMedalj. Det är vad jag borde tilldelas efter att i dag ha cyklat hem från jobbet. Denna sommar har gått i obefintlighetens tecken både vad gäller sol, värme och motionerande. Därför är jag ytterst stolt över min bedrift. Det var inte ens så tungt som jag trodde att det skulle vara, även om jag inte kan påstå att det är bekvämt att cykla... Värst var det längs riksåttan, där det inte finns nån cykelbana, bara motvind och evighetslånga uppförsbackar. 
 
Väl hemkommen hann jag bara släppa ut Kira så svänger gubben in på gårdsplanen med en blombukett i högsta hugg. I dag firar vi nämligen 8 år som gifta! Jag är så oerhört tacksam över att jag välsignats med en sån underbar gubbe som han och jag skulle inte byta ut honom för något i världen! 
 
I dag har jag undertecknat bokontrakt för ett rum i Tromsö och dessutom pungat ut med en halv förmögenhet på en dispositionsavgift, så nu hoppas jag att inget mera krånglar vad gäller boendet. Enligt den dam jag varit i kontakt med så är boendesituationen "vansklig" i Tromsö i höst och 1500 elever får bo i sovsalar och idrottshallar i väntan på rum, så gissa om vi är tacksamma att vi lyckades få ett rum att dela på! 
 
Dessutom håller det på att fixa sig med boendet för Hesavistelsen också, blir troligtvis så att vi bor i Sibbo och pendlar in till sjukhuset. Vackert så, väl tar Han hand om en stackars vilsen barnmorskestuderande. 
 
Nu ska jag fixa ihop nåt ätbart till min älskade. Dagen till trots så tror jag det blir något i all enkelhet, saknar som vanligt den där inspirationen när det kommer till matlagningen. 
 
Här ser ni min fina bröllopsdagsbukett. Kollade precis upp vilken bröllopsdag vi firar och i år är det tydligen gummibröllop! Haha! 
 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort