Förälskad

hur kan det komma sig att just jag råkar få de sötaste syskonbarnen i hela världen? Oliwer och Oscar är så små och söta och alldeles ljuvliga. Jag är helt tagen och då har jag ändå bara sett dem i några minuter i kväll. Jag hade med mig kameran för jag hade ju tänkt att jag skulle ta en bild eller två att titta på, men när jag kom hem igen så slog det mig att jag inte ens hade kameran upp ur väskan under mitt besök.
.
Dagens barnvaktande gick riktigt bra, lillebror hade dock skippat dagens middagslur så i något skede blev han överaktiv för att inte somna och gick runt, runt, runt och pillade på allt som kom i hans väg och som ens lite såg ut som något han inte borde röra. Försökte ett tag få honom att ta en lur, men av ljudvolymen som kom ur hans strupe att döma så tyckte han annorlunda och jag orkade inte bråka om småsaker så då fick han vara vaken bäst han ville. Dock hann han ju slumra till när vi körde till BB, så det kändes allt trist att tvingas väcka honom när vi kom fram, men vad kunde jag. Sen har han drabbats av värsta svartsjukan också och ignorerar stackars Sara totalt. Hon får knappt en blick av honom när han kommer på besök och sina lillebröder är han inte heller värst intresserad av. Den lille filuren. Stackarn har väl svårt att förstå varför mamma inte är hemma.
.
Nu ska jag dyka i säng och samla krafter för att orka vara ledig i morgon också. Jag borde både städa och fixa lite skolarbeten, jag vet inte vilket som lockar mindre för tillfället. I förrgår gjorde jag upp en lista med alla arbeten/praktikdokument som ska fixas innan jag blir klar i december, tänkte att det skulle sporra mig att få dra streck över vartefter jag gjort dem, men listan blev så lång att jag bara blev på sämre humör. Jag vill så gärna kunna leva i nuet och njuta av varje dag, men å andra sidan känns det som att skolan kan inte ta slut fort nog för tillfället. Lite uppförsbacke känns det bestämt som just nu. En rejäl dos motion vore på sin plats för humörets skull, men tyvärr är jag nog den typen som låter 30 minusgrader stoppa mig från att ta en promenad. Hoppas att det snart blir varmare tiden igen. Godnatt!
.
Ps. En liten ljusglimt. Vi har bestämt oss för att nu är det slutändrat i vårt EA och har skickat in det till språkgranskaren. Nu gäller det då "bara" att fixa till det som hon har att anmärka på, sen ska det printas och sättas i ringpärm och lämnas in. Den 21.2 blir det troligtvis presentation för vår del, sen ska jag njuta i ca en halv sekund innan det är dags för nästa utmaning.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort