I sista minuten

kom jag i går kväll på att jag ju blivit bjuden på Lingon&Blåbärs party till min kusin vitamin. Fick sända i väg ett sms om att jag nog kommer även om jag blir lite sen och jag är verkligen glad att jag for även om min ekonomi inte tillät några inköp av de förtjusande men allt för dyra plaggen. Min kusin och hennes lilla familj har nämligen alldeles nyss flyttat in i sitt nyrenoverade hus och de hade ju det bara FÖR mysigt där! Inredningen gick precis i min stil, lagom gammaldags lantlig romantik utan att det går i överstyr. Härligt! Sen träffade jag min fina fina systerdotter Moah också och jag hann bara visa mig i köket så utbrister hon: "Vi ska fara till simhallen!" och tänkte börja rusa emot mig, men sen tog blygheten över och hon kröp tillbaka i sin mammas famn.
.
Jag kom överens med henne om att jag hämtar henne i dag och så far vi till simhallen. Vi får sen se hur det lyckas. Senaste gång gick det bra, ända tills vi kom till duscharna. Åsynen av en massa gamla nakna tanter med brösten hängandes till naveln blev för mycket för den blyga stackaren och då var det bra att mamma var med, även om det ändå blev ett tjutande genom hela duschningen, både före och efter simbassängsbesöket. I dag blir det bara hon och jag så få se om vi ens kommer oss så långt som till bassängen, vi får ta det som det kommer.
.
I morgon kommer en annan kär liten sötnos hit och stannar några dagar! Vi ska nämligen vara hundvakt åt Fritjof medan hans familj är på skidsemester. Det ska bli så kul, men jag har hört att han fått en tendens att smita i väg, så jag tror att det blir att rasta dem med koppel på för säkerhets skull. Kira är så behändig, det är bara att öppna dörren och släppa ut henne så gnäller hon och vill in om en stund. Några få gånger kan hon förirra sig ut mot vägen, men oftast hjälper det bara att ropa på henne så kommer hon virsande. Det ska bli intressant att se hur mor och son reagerar på varandra, de har ju ändå inte setts sen i somras.
.
Gubben ska på båtmässa på lördag. Själv ska man jobba hela helgen, så då är det ju tur att man har lite små söta vovvar som livar upp en när man kommer hem. Nu ska jag gå ut och sätta i motorvärmaren, så min bil vill samarbeta när jag ska i väg på äventyr. Ha en skön onsdag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort