Mitt livs deal

I dag kom David med ett förslag som jag inte en sekund tvekade att nappa på. Jag antar att han tröttnat på att höra mitt suckande om min kropp och utseende och ork och tid och motivation och måsten o.s.v. så i morse slängde han fram förslaget att... (och håll i er för det här är helt fantastiskt):
.
Om jag går ut på promenad 5 gånger i veckan, (cirka gurka 5 km per gång) så står David för veckostädningen den veckan. Om David kommer med minst 4 av dessa 5 gånger så städar vi tillsammans.
.
Jag kan alltså bara vinna på denna överenskommelse, har något som motiverar mig för att komma i väg och motionera, förhoppningsvis mår både kroppen och knoppen lite bättre och jag slipper den förhatliga städningen. Eller får åtminstone hjälp med den, men jag tror inte jag behöver oroa mig. Vi har varit gifta i sju och ett halvt år och under alla dessa år har jag fått tvinga gubben med ut på promenader, så att han ska börja komma med frivilligt har jag svårt att tro... :)
.
Sen är ju risken den att vi kan ha lite olika åsikter om vad som ska ingå i en veckostädning, men i fall ni är snälla och jag kommer i håg saken kan jag ju hålla er uppdaterade om läget. Haha!
.
Det tog mig ju som sagt ca en halv sekund att hoppa på förslaget och ungefär lika länge att hoppa i mina träningskläder och dra ut vovven på promenad i snöstormen. Hon var så där lagom förtjust när vi kommit ca halvvägs så jag fick så lov att ta henne i famnen en stund, men sen var hon igen nöjd och glad att få springa med. Tur att vi inte blåste i diket i alla fall. Det har drivat så mycket snö under de här blåsiga dagarna så vår gårdsplan är fullständigt återsnöad, vi har fått vara ut och skotta i flera omgångar och ändå drivar det bara åter igen. En liten nackdel att med att "trivas bäst i öppna landskap"... :)
.
Nåväl, nu är det godnatt. I morgon väntar kvällsskifte och på tisdag examensarbetespresentation. Sen två dagar morgonskifte innan det är dags för en ledig långhelg. Ska njuta till max samtidigt som jag skriver på min hemtent och hemuppgift i ledarskap och administration samt mina femtioelva praktikdokument från gynpraktiken. ;P

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort