Det går på sista versen

med mitt jullov. I morgon väntar jobb från morgonen. Lockar inte så där överdrivet mycket just nu när man helst skulle njuta av ännu en sovmorgon, men man får försöka fokusera på att man ju får söndagspengar på köpet. :) Sen från måndag är det dags för skola igen. Hej och hå så de här tre senaste veckorna har rusat iväg. Tre veckor kvar i skolan - TRE. Det är ju ingenting ifall ni inte förstod vad jag syftade på. Sen är det "bara" resten av året kvar.
.
Jag har njutit så av mina fyra lediga dagar och jag önskar så att de inte vore slut. Åh, såna här gånger vore det så skönt att vara hemmamamma. Jag skulle trivas SÅ med att få vara hemma på dagarna och bara njuta av tillvaron mellan alla blöjbyten och klädtvättar. Ta en tur till nån av mina systrar om tiden blir för lång och ha tid för långa promenader med barnvagnen i dagsljus. Visst ska vi tro att det är nästa års scenario? ;)
.
Nu måste jag dyka i säng, annars blir natten allt för kort och morgondagen ännu tyngre. Hoppas att kölden gett med sig lite tills i morgon, har ingen lust att vakna upp till 20 minusgrader. En skön söndag till er, hoppas ni får vara lediga!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort