Lycklig

I dag är jag lycklig. Lycklig för att de två nyaste familjemedlemmarna i dag fick se världens ljus och av det enda foto jag sett hittills så är de alldeles underbart söta, jag tycker båda liknar lite sin storebror Kevin. Helst av allt skulle man ju rusa till BB och bara gosa med dem, men tyvärr vet jag ju bättre än så och håller mig snällt hemma ett tag till. Jag är så tacksam över att allt har gått bra så här långt och jag är så glad för Sara och Jimmys skull.
.
Jag är också lycklig över att det verkar som om mina önskemål angående sommaren går igenom. Som det ser ut nu så kommer jag att jobba på avd. 1, precis som förra sommaren, men med ett undantag. Den här sommaren kommer jag att ha mina sjukskötarpapper i handen och börja på att ta iv-lov. ( För den oinvigde kan jag berätta att man inte har rätt att ge mediciner direkt i blodet via dropp om man inte har avklarat sin sjukskötarexamen och dessutom med en tent och olika delprestationer visat att man är kunnig nog att ge dessa mediciner. ) Jag kommer dessutom (troligtvis) att vara ledig två veckor i juli, samtidigt som gubben min har semester och dessa två veckor kommer att spenderas i Sverige och Norge. Eller - så är tanken i alla fall. Sen brukar våra planer ha en tendens att ändras med tiden, men det tar vi den dagen det kommer.
.
Sen är jag lycklig över att min första dag på nya praktikstället är över. Den första dagen är alltid den värsta och redan i morgon tror jag nog att det känns bättre, då man vet vart man ska, var man ska byta om, var man hittar lite saker osv. Jag kommer även att vara en fena på finska efter de närmaste tolv veckorna. I princip går ALLT på finska där jag är nu och det har ju sina plus och minus. Ett plus är att man lär sig massor. Ett minus är att det krävs ca dubbelt mera energi och hjärnkapacitet för att hänga med i allt. Efter i dag har jag åtminstone konstaterat följande - jag förstår ca 100 gånger mera finska än jag kan prata, men när jag väl pratar så har ingen (ännu i dag åtminstone) haft några problem att förstå mig heller.
.
Jag känner mig dock rätt så energilös för tillfället. Det tär på att vara så lycklig på en och samma dag... :) Dessutom borde jag ta mig till en bankomat eftersom jag måste betala en pant för min skåpnyckel. Just nu känns det lite väl kallt ute för att det ska vara lockande att slänga sig i bilen bara för att man ska och ta ut lite pengar. Men nöden har ingen lag eller vad det nu heter. Håll tummarna för att jag inte fryser ihjäl.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort