Ensam

I dag har min käre make börjat jobba igen efter vår ledighet och sen har han åkt iväg till sina föräldrar direkt efter jobbet eftersom han skulle hjälpa sin far med garagebygget. Jag har alltså fördrivit största delen av dagen alldeles ensam (om man bortser Kiras sällskap och ett roligt ärende där mitt i dan). Jag håller nu på att förgås av ensamhet, visst, huset borde städas och de där fönstren som jag gnällt om att jag inte tvättar innan allt grävande är klart har fortsättningsvis inte blivit tvättade, men jag saknar inspiratioooon. Jag är usel på att vara ensam och redan efter en dag vill jag ju klättra längs väggarna. Det är inte utan att jag undrar hur det ska gå i Norge. Visserligen har jag ju Malin med mig, men vi vet ju ännu inte om vi får bo på samma ställe och dessutom kommer vi säkert inte att ha alla skiften samtidigt så det blir nog en hel del ensamtid har jag på känn. Tror jag måste sätta mig i bilen och leta reda på lite sällskap medan jag har chansen. 
 
I dag fick jag följa med syster yster och tjuvkika på den lill* som gömmer sig i hennes mage. 4 veckor kvar till beräknat datum och jag väntar så på att få träffa det nya livet som växer där inne. Jag är så innerligt tacksam för mina systrar som så generöst delar med sig av dessa speciella upplevelser. Jag fick ju även vara med på ett ultraljud när S väntade tvillingar. Ibland känner jag att jag får försöka hålla mig tillbaka lite för att inte tränga mig på, men det är inte det lättaste när jag tycker det är så otroligt roligt, intressant och spännande. :)
 
Jag har ännu en ledig dag framför mig innan det är dags att börja jobba igen. Det känns som om jag varit ledig mycket längre än 2,5 vecka men det är väl bara positivt. Det är att hoppas att man minns något av jobbet sen när man kommer tillbaka. Har två kvällskiften och två nattskiften att avverka den här veckan. Har 5 veckor kvar att jobba och 2,5 lediga helger under den tiden. Den här sommaren har gått i ett huj och snart lyfter flyget mot Norge. Jag väntar på hösten men jag väntar nästan ännu mera på att den ska vara över. Har ännu inte fått något besked om boende och sånt, skulle ju vara skönt att ha det fixat småningom så slipper man fundera över den saken. 
 
Nu ska jag nog ta en sväng och se om jag hittar nåt intressant sällskap. Wish me luck!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort