Ledigt

Nu ska jag ha ledigt i dagarna tre. Fast så mycket ledigt är det nog inte frågan om eftersom jag ska läsa till LoVe-tenten som jag ska skriva på fredag. Har varit två dagar nu tillsammans med medicinskötaren och samlat prestationer till mitt iv-lov så jag har stuckit kanyler, gett iv-mediciner och delat medicin hela dagarna. Det har varit riktigt intressanta dagar och jag lär mig hela tiden mera och mera. I dag tentade jag även e-recept och datasäkerhet och det gick ju galant.
.
I morgon har de lovat vackert väder. Eftersom hela vår bakgård är uppgrävd för tillfället så kan det hända att jag tar mig till Kållby för att njuta av lite vackert väder på mammas och pappas terass, för även om jag ska läsa på tent så måste jag väl unna mig ett par lediga timmar. I helgen ska jag jobba kvällsskifte både lördag och söndag och det känns ju förstås sådär, känns som att jag missar hela helgen, man hinner ju inte träffa nån. Men midsommarhelgen är jag ledig, ska bara jobba fredag morgon och sen har jag fyra dagar ledigt i ett sträck. Hoppas på vackert väder då med.
.
Nu ska jag ta ett skönt bastubad och småningom börja söka mig till sängs. Har två lite väl korta nätter bakom mig och ska försöka att inte sova bort hela morgondagen. En skön vecka till er!
.
Jag stal en bild från Soffis facebook, så får ni också se fredagens vackraste par!
.


Kommentarer
Mia

Oj, va fina!

2012-06-13 @ 23:01:06

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort