Onsdag

Det är snart midsommar! Har jobbat morgonskifte i dag och har ännu två morgonskiften innan det är dags för hela 4 lediga dagar! Dessa två morgonskiften ska jag för första gången vara medicinskötare själv och det är inte utan att det är lite spännande. :)
.
I dag har jag provbakat nåt nytt. I senaste nummer av Samarbete kom ett recept på "mockarutsrulltårta". Jag är själv inte så imponerad av mockarutor men jag tänkte att det kunde väl vara värt ett försök, så nu står rullen i kylen på svalning. Jag hoppas att den blev god, åtminstone doftade den gott när jag tog den ur ugnen.
.
I dag är grannen här och gräver, förhoppningsvis får de färdigt grävt det sista på dräneringen i dag. David har jobbat så duktigt de senaste två veckorna med just dräneringen så han är värd minst två stora tummar upp. Sen återstår bara det roliga, att betala för hela kalaset... ;)
.
I dag var jag upp till BB en sväng efter avslutat arbetsskifte, där höll de på att varva ner inför sommarstängningen. I morgon är det sista dagen som de har öppet, sen stänger de för sommaren. Eftersom jag pga sommarjobb och höstens praktik inte kommer att kunna vikariera där förrän jag börjar på praktik där den 8:e november så tror jag bestämt att jag kommer att sakna hela stället.
.
Nu ska jag ordna upp lite papper här, känns som att jag drunknar i räkningar för tillfället. Nån som upplever att de har för lite av den varan? Det är bara att komma och hämta i såna fall. ;) Ha en skön fortsättning på onsdagkvällen!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort