Söndag morgon

God morgon!
Här sitter jag med ögonen i kors, på väg till morgonskifte 7 av 11 på raken. Det hade så här i efterhand sett kanske inte varit så dumt att börja med en ledig helg innan sommarjobbet, men nu är det som det är. Antar att jag kommer att vara rätt så trött när det är fredag och dags för bröllop.
.
Jag är också lite irriterad på skolan (vilket ju inte är varken första eller sista gången...) Jag sökte ju in till hälsovårdare nu i vår och på tisdag är det urvalsprov. Jag har dock ännu inte fått någon inbjudan att komma på urvalsprov (vilken nog alla sökande får). En på min klass som också sökt fick brev i torsdags och en annan i fredags och även det är ju otroligt sent med tanke på att man ju har sommarjobbstider som man kan bli tvungen att ändra med kort varsel och det är ju aldrig uppskattat. Jag har varit förutseende nog och förvarnat min chef om att jag kan bli tvungen att vara ledig någon dag nästa vecka och det är ok, men att inte ännu heller ha fått nåt brev känns verkligen surt. Jag kommer att ringa dit i morgon och höra mig för vad det riktigt är frågan om.
.
Nåväl, hoppas ni har en skön ledig söndag och att det regniga och mulna vädret skulle skärpa sig lite och bjuda på åtminstone nån liten solglimt.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort