Tillbaka till verkligheten

Nu är det slut på min "minisemester". Mina fyra lediga dagar har gått i ett huj och även om jag fått gjort ett och annat, (huset är städat, man ser botten av tvättkorgen...) så har jag ändå hunnit vara ledig. Skönt har det varit och nu är det bara att riva i med nya tag på jobbet. Jag har fortfarande ont i halsen, men ingen förkylning i övrigt. Jag kan inte erinra mig om att jag skulle haft ont i halsen så här länge tidigare. Någon som har en diagnos på lager? 
 
Jag fick ett meddelande om att mina kläder som jag beställde från Ellos har kommit så jag har tänkt åka hemifrån i god tid för att hinna hämta ut dom innan jobbet. Jag hoppas innerligt att åtminstone ett plagg av fyra skulle sitta någorlunda, det värsta jag vet är det arma klädshoppandet. SUCK!
 
I dag var det tänkt att jag och kusin vitamin skulle ta en skön promenix innan jag skulle i väg till kvällsskifte, men med ett så här överdrivet härligt väder, (spöregn och halvorkan, typ) så gör vi ett nytt tappert försök i morgon. Man skulle inte tro att det närmar sig juli när man tittar ut. Det är trist, grått och svinkallt. Det sköna midsommarvädret känns redan långt borta trots att det bara är en halv vecka sen. Hoppas det blir bättre till början av nästa vecka då jag ska ha ett par dagar vakledigt. Sen är det bara lite kvar innan vår semester börjar. Skönt så. :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort