God morgon!

I dag är det fredag och jag ska inleda en arbetsvecka med sju arbetsskiften i rad och en skoldag on top of that. Livet leker. Först ska jag dock dammsuga köket, det enda som lämnade ogjort i går, sen ska jag mappa in lite papper, ta en promenad med Kira, duscha, fixa nåt ätbart till kvällsskiftet och sen bege mig i väg.
.
Jag har för övrigt världens träningsvärk efter onsdagens wolleyboll, ni vet en sån som gör att det är en plåga att gå på toa eftersom wc-stolen är så låg och man nästan kan höra hur lårmusklerna skriker när man försöker sätta sig. Jag hoppas att dagens promenad får mjukat upp mina ben lite, för annars vet jag inte hur jag ska klara en kväll på jobbet. Jag har inget minne av att jag någonsin skulle ha blivit så här sjuk i musklerna efter ett wolleybollpass så det är väl nog bara att konstatera att jag i sanning inte är i form.
.
Ha en skön helg alla, hoppas ni får vara lediga! Själv fortsätter jag i samma tema med helgjobb, fortfarande är det bara en helg det här året som jag varit helt ledig. Jag har dock räknat ut att det inte borde vara så många jobbhelger kvar nu under våren. Efter den här helgen är det bara en helg under förlossningspraktiken som jag jobbar, sedan eventuellt en helg under BB-praktiken. Efter avslutad BB-praktik är det ju dags för 6 veckor rådgivningspraktik och då ska jag minsann njuta! Normala arbetstider, 8-16, lediga kvällar och lediga helger. Jag kan inte tro att det är sant. :)

Kommentarer
Mia

Kadonk!

Föll av stolen pga Davids storslagna uppvaktning!

Han får sätta lite press på sin kompis nu så denhär frun skulle få se något av uppvaktning också. :)



Apropå glasögonen, de sitter som ett smäck! Att du kunde hitta så fina glasögon, som om de vore gjorda just för dig. Djast pöörfekt!



Lemin, ja det var jag också. Samma problem för mig, wc-besöken var värst. Men nu e ja fit for fight igen.



Ses i´morrn.

2012-03-09 @ 21:01:11

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort