Lördag

Jag njuter så av min lediga helg! I går grabbade jag tag i dammsugaren när jag kom hem, det var t.o.m. en fröjd att dammsuga. (nåja, kanske inte riktigt men...) Sen satte vi oss i bilen och styrde kosan mot Kållby. Tyvärr så sjukas de vid syster E´s så de var inte där, men syster S var där med alla sina söta killar. Gosade länge med Oscar, men Oliwer gillade inte alls sin moster i går, det måste vi få nån ändring på... ;) Kramades med Kevin och busade med Pontus. Oj, vad dessa små får mitt hjärta att smälta! Saknar bara de andra små grynen, Moah, Leon och Teah. Sen är det också evigheter sedan jag träffat någon av gubbens syskonbarn, kanske det kunde bli av i helgen, vem vet?
.
I dag ska jag åka in till stan. Tanken var att jag skulle åka ensam, eftersom gubben fyller år på måndag så hade jag planerat att köpa en och annan liten present, inte minst som tack för att han varit så underbart hjälpsam här hemma den sista tiden. Nu börjar han dock säga att han också vill med in till stan, så vi får se hur det går, om jag blir tvungen att spara presentshoppandet till måndag medan gubben är i jobb. Har redan fixat en grej, men vet för en gångs skull vad jag ska köpa till så jag vill verkligen få fixat det. Annars är jag usel på presenter.
.
Min hästfeber går inte om! Jag måste nog ta ett första steg i någon riktning och börja se mig om efter något ställe var jag kunde börja rida. Det är ju ändå nästan fem år sedan vi hade egna hästar och ridningen slutade jag nog med ett tag innan dess. Jag har alltså ingen aning om på vilken nivå mina ridkunskaper ligger för tillfället. Någon som vet något bra ställe där man kunde börja rida utan att man skulle bli ruinerad? Nackdelen med ridintresset är att det inte är i det billigaste laget...
.
Ps. Mia - ja lovar att ha daan ja köper en häst så får du gratis ridlektione så ofta du vil, ända tills du e så "hästbiti" att du köper en eijian häst, tå får du ha a i stalli vårt. :)

Kommentarer
Mia

Alltså vilket erbjudand! Idée haka ja på. Hassi tyckt mesama et vi ska slå til. :)

2012-03-19 @ 17:10:42

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort