Trött torsdag

Har tillbringat största delen av kvällen i vågrätt läge på soffan. Det blev ett litet längre skifte i dag igen och trots att jag gjorde ett halvhjärtat försök att få någon av kusinvitaminerna med till simhallen så bidde det inget av det hela. Har i stället avnjutit ett bastubad här hemma efter några timmars fruktlösa försök att hålla ögonen öppna. I morgon är det skola, sen väntar ledigt veckoslut. Tyvärr har tiden och orken inte räckt till fem promenadpass den här veckan så jag får så lov att sköta städningen själv den här veckan. Tror det blir en lite snabbare version av veckostädning... ;) Skönt veckoslut till er!
.

Kommentarer
Mia

Nämen er int i grannens Beauty ja sir? :) Ja tycker et ni ska skaff häst, så får ja byri ta ridlektione. Ja kaverar fortsättningsvis et ja ska lär me ti rid tå ja var stor, så om ty sko skaff häst så sir ja i som mytchi störan chans et i var na åv i. :)



Om ni skaffar häst så skaffa vi draghunda. Tänk va vi sko få til fö fösamlingshäppenings me ti möjlihejte. Värsta dragplåstre. ;)

2012-03-16 @ 20:05:50

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort