Dags för en liten uppdatering kanske?

Jag har varit otroligt oflitig vad gäller bloggandet den senaste månaden. Jag har säkert tusen och en saker att dela med mig av, allt från sista veckan i Tromsö, månaden i Hesa och de knappa två veckor jag hunnit vara hemma. Det är nästan så mycket att jag inte riktigt vet var jag ska börja. :)
 
Intensivkursen var verkligen intensiv, men samtidigt så otroligt intressant och lärorik och rolig och allt möjligt. Veckans tema var perinealskydd och vi fick höra på intressanta föreläsningar, jobba i grupper och lära känna nya människor. Samt träna på den grötiga danskan, inte att förglömma. När veckan var över så förstod vi ju nästan varandra. ;)
 
Helsingforspraktiken då? Även den var intressant och lärorik. Dock var det lite väl intensiva veckor då jag endast hade fyra dagar ledigt under hela tiden. Vårt hyreskontrakt gick ju ut den 31.10, alltså onsdag den sista veckan vi var där, så vi fick försöka pressa in alla obligatoriska skiften innan dess. Det gick, men det kändes också. På fritiden fanns det inte så mycket att göra. Eller antagligen fanns det en hel del, men eftersom vi oftast hade olika skiften Sandra och jag så kändes det inte så där överdrivet motiverat att hitta på nåt på egen hand i den mörka Hesakvällen. Förutom mina promenader längs havsstranden eller hem från praktikplatsen så blev det mest att man hängde hemma och tittade på tv-serier via datorn. Man hinner med en hel del avsnitt på 3,5 veckor... ;) Vi var ju som sagt på Naturhistoriska muséet, men jag har ännu inte fått fixat över några bilder till datorn, lat som jag är. 
 
Sen har jag kommit lyckligt hem, njutit av att umgås med nära och kära, hunnit med ett simhallsbesök med Moah, varit på pysselkväll, praktiserat på förlossningen, jobbat lite, firat min allra käraste pappa och lite annat mellan varven.  Försöker ju finnas till förfogande 24/7 nu under den första praktiktiden för att säkert få ihopskramlat mina förlossningar så att jag får mina papper nu i december, skulle ju kännas snopet om det skulle hänga upp sig på någon enstaka förlossning när man kämpat så hårt i så här många år. Håller tummarna för att det ska ordna sig med jobb efter examen, men vågar inte hoppas för mycket. 
 
I dag ska jag iväg till nattskifte är det tänkt, men som sagt kan mina planer ändras rätt så snabbt om jag får ett telefonsamtal. Har tillbringat förmiddagen ute på promenad med min söta vovve, vädret visade sig från sin bästa sida, soligt och vackert, men ändå minusgrader så man behöver inte tvätta en genomlerig hund när man kommer hem. Tyvärr var hennes koppel på villovägar så det blev en koppelfri promenad, roligare för Kira men jobbigare för mig, då jag hela tiden måste påminna henne om att hon ska gå bredvid mig. 
 
Snart kommer min käre make hem, borde väl börja fundera över vad man skulle äta för nåt i kväll. Inspirationen har flugit sin kos, förhoppningsvis infinner den sig när jag väl tar en djupdykning i kylen/frysen för att se vad utgångsläget är.  
 
En skön fortsättning på veckan önskar jag er! 
 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort