Fredag

Den här veckan blev plötsligt en massa lediga dagar tycker jag. Hade egentligen planerat in två nattskiften, men sen blev det i stället ett morgonskifte där mitt emellan och nu har det varit tyst i min telefon. Om det då beror på att ingen är inne och föder, eller att de som föder inte vill ha med några studerande eller om de som förlöser glömmer att ringa mig vet jag inte, men jag var åtminstone ledig hela gårdagen och ännu har ingen ringt i dag. 
 
I tisdags var jag först på promenad i det vackra vädret, som jag skrev om tidigare. Sen blev det ett efterlängtat volleybollpass på kvällen och även om jag var rätt så ringrostig så var det otroligt roligt, jag har verkligen saknat det! I går och idag har jag ju då i stället haft världens träningsvärk i mina lårmuskler, att sätta sig eller gå i trappor har inte varit det enklaste så att säga. Sen passade jag på att städa övrevåningen i går när jag ändå var hemma och ledig så det blev ju en del spring i trappan. Ajaj! Men på sätt och vis ändå en "skön" smärta, då man vet att man har gjort något. :) 
 
I onsdags blev det först ett praktikpass och på kvällen så hälsade jag på min kära systeryster och hennes fyra underbaringar. Jag hade inte sett Oliwer och Oscar på över en månad och det var helt otroligt vad de hade vuxit, stora killar har de redan hunnit bli! Dit for hela kvällen i ett huj och glad i hjärtat åkte jag hem. 
 
I går blev det som sagt lite städning och sen tvingade jag ut mina stela ben på en promenad, det var härligt väder i går också, men lite för varmt så Kira såg ju ut som om hon tagit ett lerbad eller två när vi kom hem. Fick ställa både hunden och mig själv i duschen. Fixade lite mat tills gubben kom hem och sen var det dags att ställa sig i väg på en efterlängtad tjejträff. Timmarna flög förbi och trots att klockan tickade mot natten hade vi kunnat sitta länge ännu. Jag är så tacksam för att dessa underbara vänner finns i mitt liv! Även om det kan gå månader mellan gångerna vi träffas så hittar vi varann direkt och problem med att hitta samtalsämnen finns inte. :)
 
Har efter en skön sovmorgon suttit och trixat med nästa månads programblad (tänk att det är jul om en månad!) och nu ska jag ta itu med den trista källarstädningen. Sen borde man ju hinna och handla nån gång den här veckan också, så tekemistä kyllä löytyy eller vad man nu ska säga. En skön helg till er alla!
 
 

Kommentarer
Emma

Jo, Tack för senast, hört att he bleiv seint...:) Vi sko måst si till så int he blir så langt milla gangona.:) Kram

2012-11-16 @ 19:29:04

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort