Fjellheisen

I går var det underbart vackert väder här i Tromsö och eftersom Malin och jag hade kvällskifte båda två så vågade vi inte ta risken och lämna fjellheisenresan till ett senare skede. Vi tog oss alltså över till Tromsdalen med buss och betalade ett hutlös pris för 4 minuters åktur upp och 4 minuters åktur ner en och en halv timme senare. Utsikten var verkligen otrolig, men jag ber ännu en gång om ursäkt för den usla kvaliten på mina bilder. Dessa bilder utstrålar inte på långt när de fantastiska vyerna vi fick uppleva. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I dag har jag avverkat mitt sista skifte på Nyfødt Intensiv på UNN. Jag har lärt känna en hel hög med underbara människor och om det här stället inte vore så långt hemifrån så skulle jag trivas som fisken i vattnet. Dagen avslutades med en timmes väntan på legevakta för att ta nya MRSA-prov inför nästa praktik. 
 
Dagen inleddes med en alldeles för kort nattsömn, väcktes dessutom i morse av ett jobberbjudande från 1:an, men jag kände att arbetsresan skulle ha blivit lite väl lång. ;) Nåväl, den här utsikten från fönstret gjorde det ju lite lättare att stiga upp i alla fall. :)
 
 
Nu är det bara en vecka kvar här i Tromsö, jag väntar så på att få komma hem, om då bara för en halv helg. Önskar att jag kunde se fram emot intensivkursen, men just nu orkar jag bara inte. Borde dessutom laga mat nu, men det orkar jag inte heller, hade ju tänkt stanna och handla lite på hemvägen från jobbet, men det glömde jag ju helt bort så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag är för trött för att tänka. En apelsin har jag för all del här på hyllan, men något får mig att tro att jag inte hålls mätt på den hela kvällen. 
 
Ps. Emma -  om det är vackert väder nästa fredag kan jag nog tänka mig att ta en tur till upp på fjället. :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort