Hejhej!

Har avverkat kvällskifte 3 av 3 och i morgon väntar morgonskifte innan det är dags för en ledig helg. Jag hade en riktigt fin promenad i går och vädret var strålande vackert. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig, jag hade gärna delat med mig av de vackra vyerna. I dag blev det ingen promenad, var till Universitetet med Malin så hon också äntligen fick fixat sitt internet och sen såg vi en kort film som vi lånat från avdelningen. Efter avnjuten lunch hanns det inte med så mycket mera innan det var dags att åka till jobbet. Ja, inte Malin då, den rackarn hade ledig dag i dag. 
 
Stötte på två unkiga fyllegubbar på busshållplatsen när vi skulle iväg i morse, de hade SÅÅ mycket funderingar om allt möjligt och om norskan inte är den lättaste att förstå från förr så blev det inte bättre av att de sluddrade fram den. Vi blev tvungna att stå ut med dem i några minuter innan bussen kom. Jobbiga typer.
 
I dag har vädret inte varit det bästa. Blött och rätt så kallt, riktigt höstväder. Kvällen räddades dock av att jag fick sluta lite tidigare vilket innebar att jag hann byta några ord på Skype med min käre make. Frågade om hans lönekuvert hade kommit på posten. "Aja, posten, skulle man hämta den också..." - Jag misstänker att innan dessa fem veckor är slut så är det mera än bara posthämtandet som han inser att jag gör utan att han tänker på det. Kan ju vara hälsosamt... för min del. Hehe...
 
Nu ska jag gå och lägga mig, har som sagt morgonskift i morgon så det gäller att vara pigg och alert. Åtminstone nåt i den stilen. Jag har en så superbra handledare, trivs jättebra i hennes sällskap och vi har inga problem att förstå varann, skönt att det är så! Norskan överlag går faktiskt riktigt bra, jag trodde det skulle vara mycket värre. Jag hänger inte med i allt, men jag förstår oftast det mesta. Och sen så ær det ju bare å spørre hvis man lurer på nåt. ;)
 
Ha de grejt!
 
 

Kommentarer
Anonym

hej, hur jobbar du 21, 22, 23?
har möjligt till ledigt och tänkte ifall vi kunde komma o hälsa på

2012-09-07 @ 18:44:17

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort