Alldeles upp och ned

Alltså, jag har dygnet totalt upp och ned. I går kväll somnade jag nere på tv-soffan och hann sova nån timma innan gubben väckte mig och sa att det var dags att gå till sängs. Väl i sängen var jag ju förstås klarvaken och somnade först efter att gubben åkt till jobbet i morse vid halv sju. Hurra, hurra. Hade klockan på tio men snoozade en evighet. Nu gäller det att få svängt tillbaka snabbt för på torsdag är det ju tidig väckning igen. 
 
I dag är det fettisdag. Har inte kommit mig för att baka några fettisdagsbullar men det är väl lika bra, så slipper man äta dom. ;) Dagens goda gärning är att jag fått ner julgardinerna i köket och vardagsrummet, tvättat de fönstren på insidan och hängt upp nya gardiner. Det tog väl ändå en hel kvart av min lediga dag så ni må tro att jag känner mig duktig... Eller så inte. 
 
I dag är det tisdag, vilket innebär volleyboll! Yihooo! Volleyboll är den bästa motionsform jag vet, även om jag tänkte bryta tårna av mig senaste vecka. Hoppas vi blir lite flera spelare än sist, fyra på varje lag är i minsta laget, även om det funkar. 
 
I dag är det jag som ska koka mat. Hemmagjorda köttbullar och grönsaksgratäng står på menyn. Nog ska det väl slinka ner det med. Trevlig tisdagskväll på er! 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort