2012

Jag hade verkligen ett intensivt år 2012. Jag har kollat lite snabbt genom min blogg och ska försöka sammanfatta det hela I ett inlägg.
 
Januari

Januari gick åt till snöskottning, jag kollade upp mina blodvärden och kämpade med de sista tenterna i skolan samtidigt som Anette och jag finslipade vårt examensarbete. Jag började på gynpraktik i Kokkola samma dag som mina underbara systersöner Oliwer och Oscar föddes till världen. 
 
Februari

I februari kämpade jag på med finska på praktikplatsen, var trött på skolan som jag upplevde att bara motarbetade mig, var aldrig ledig, kom i gång med motionerandet igen, höll vår presentation av examensarbetet, var hundvakt åt Fritjof/Nemo och så fixade David klart garderoben och "hjälpköket".
 
Mars

I mars var vi på dop och 30-års kalas. Jag var till tandläkaren efter ett uppehåll på kanske fem år, började med wolleyboll, David fyllde 29, jag började på förlossningspraktik, fick hästfeber och sparkade i gång med utvecklingsarbetet.
 
April

I april hann jag både med praktik i förlossningssalen, på BB och på rådgivningen. Jag firade påsk och tillbringade en helg i Stockholm tillsammans med min mor och två vänner. Jag hann inte i övrigt med livet så både huset, motionerandet och gubben åsidosattes. 
 
Maj

Maj gick åt till rådgivningspraktik, jobb och skrivande av utvecklingsarbete. Jag räknade ut att under en period jobbade jag 155% och sen skrev jag skolarbeten vid sidan om. Undra på att man blev mosig i hjärnan och glömde bort en efterlängtad tjejträff, vilket harmar mig än i dag. Jag kämpade med att få ordnat höstens praktikplatser, åkte till Luleå en helg, köpte gräsklippare och blev legitimerad sjukskötare. 
 
Juni

I juni började jag sommarjobba, var på inträdesprov för hälsovårdarutbildningen, tentade LoVe för att få iv-rättigheter, gifte bort min lillebror, började på med dräneringen av huset, klippte sommarfrilla och njöt på sjön. 
 
Juli

Den 2:a juli fyllde jag 27. Jag kom in på hälsovårdarutbildningen, hade 2,5 veckors semester som delvist tillbringades på Sverigeläger och delvist ägnades åt terassbygge i regnet. Jag var på tjejträff ute i skärgården och retade upp mig på ohyfsade typer i grillkön.
 
Augusti

I augusti var jag på ett mindre lyckat cirkusbesök med Kevin och Moah. Insjuknade i så väl magsjuka som hästfeber, cyklade hem ett par gånger från jobbet, firade 8-årig bröllopsdag och 50-årig morsa, blev moster till en underbar Nelly och hade ångest över den stundande hösten. 
 
September

September tillbringades i Tromsö i NordNorge. Jag hade hemlängtan, skötte prematurer, vandrade i de oändliga backarna, hade gubben och mina föräldrar på besök, umgicks med Malin, upplevde fina vyer på Fjellheisen och sörjde min brorsdotter Livia som flyttade till himlen innan jag ens hann träffa henne. 
 
Oktober

Oktober inleddes med intensivkurs och därefter följde 3,5 veckors intensivpraktik i Helsingfors. Jag uppehöll den goda vanan med promenaderna men i övrigt gjorde jag inte mycket vettigt den här månaden, jag fokuserade mest på att överleva tills jag skulle få flytta hem igen. 
 
November
 
I november njöt jag av att vara hemma, började på min sista förlossningspraktik, återupptog wolleybollen, fick besked om att jag hade våren och sommaren räddad vad gällde jobbfronten, dessutom på världens bästa BB.  
 
December

December månad var intensiv den med, jag skramlade ihop mina sista obligatoriska förlossningar och fick ett par på köpet, fixade allt det sista som krävdes för att jag den 19.12 skulle kunna ta mitt examensbetyg i handen, jobbade mellan varven och började jobba på allvar från den 17:e. Fick stipendiepengar från höger och vänster, firade min examen, blev förkyld, firade jul, jobbade, hostade, snörvlade, köpte nya glasögon och firade in det nya året på jobbet. 
 
Nu har det hunnit bli den tredje januari 2013 och så fort jag får färdigt förkylat och ätit upp all julchoklad så hoppas jag på att det ska bli andra bullar här. Önskar mig själv och er alla ett gott, friskt, lyckligt nytt år!
 
 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort