Försökte...

...mig på att ta en sovmorgon eftersom jag börjar vaka i kväll, men det lyckas inget vidare. Jag brukar inte annars ha svårt för att sova länge på morgnarna men i dag lyckas det bara inte. Jag får väl försöka ta en powernap nån gång under kvällen i stället så ska det väl ordna sig. 
 
I går kväll hade jag besök av syster yster och hennes fyra killar. Det var full rulle här ett par timmar medan vi lekte brandkår, byggde järnväg och koja och drack glögg. Sen blev det väldigt tyst på en gång när de åkte tillbaka hem.   Jag är verkligen rik som har så många söta ungar att njuta av. 
 
Undrar vad jag ska hitta på i dag då? Jag är så pass hostig och snuvig ännu att jag nog inte vågar mig på någon promenad även om det skulle kännas skönt att småningom komma ut i friska luften och röra på sig lite. Å andra sidan är det inte direkt brist på måsten här på insidan heller så nog ska jag väl klara mig, men frågan är ju om jag har nån större lust att göra nåt av de måstena just i dag. ;) 
 
Bjuder på en gammal bild från Kreta -07 och försöker förstå att det redan hunnit gå nästan sex år sedan den här bilden knäpptes. 

Kommentarer
Irene

Oj, e i faktist så längsaan...ja no gar he åren snabbt!!! Vi va jo ung titee, å orka igenom samaria ravinen me glans...å int vart vi lemen baket heldä...he sko man jo få va rädd ida tå man böri vaa ti åren komna...;)

Svar: Jå, vi var ju ung å oföstöört ännu på ade tiin. :)
Marika

2013-01-08 @ 20:11:24

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort