Visning i morgon!

Vi fick ett telefonsamtal från mäklarbyrån igår och de har en spekulant som vill och se på vårt hus.
Så jag borde ju inte sitta här utan vara i full gång med att putsa och feja i alla hörn och försöka få det att se trivsamt ut.. :-)
Vi sätter klinkers på golvet i badrummet idag, så det ser mer färdigt ut, gubben borde hinna foga det i morgon innan de kommer hit.
Min bror kommer och trimmar åt oss runt tomten idag, är ganska vildvuxet på en del ställen (läs: överallt). Men det hade tydligen inte avskräckt vår spekulant som utan att vi visste om det hade varit och tittat här på tomten igår..
Vi bor ju riktigt vid vägen som går genom byn och folk brukar i allmänhet inte vara blyga med att glo in till oss men nog märker man att intresset har varit större nu sen vi har haft husannonsen i tidningen. Speciellt första dagen såg man att så gott som alla som gick / körde om här hade huvudena svängt mot vårt hus..
Man får väl bjuda på det lilla.. ;-) Det händer inte så mycket intressant här i byn, så folk måste väl ha något att prata om..
Nu skulle jag bara vilja hitta den där knappen att trycka på så skulle huset vara färdigt städat.. Är några kvm golv att dammsuga och torka.. Sen har man ju några små härliga djur som har tagit till sin största uppgift att så fort som möjligt få det att se lika stökigt ut igen.
Nu blir det inget längre blogginlägg än så här idag, måste fort tillbaka till städningen så gubben inte märker att jag tagit en extra paus! ;-P
Så håll tummarna allihop, skulle vara för otroligt att få sålt huset så här fort, vill, vill, vill kunna börja skolan i höst...


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort