Hälsogranskning

I dag hade jag tid för hälsogranskning till skolans hälsovårdare. Alla har sagt att hon är en lite "barsk" typ som är väldigt rak på sak och slänger ur sig vad som helst så det var inte utan att jag var lite nervös innan jag skulle in. Men hon visade sig vara hur trevlig som helst. Blev sånadär roliga saker som mätning, vägning och lite stick i fingret. Fick veta lite sånt som jag redan visste, att jag borde minska 15 kilo i vikt t.ex. hur lätt är väl det när kilona har klistrat sig fast??? Hmmm... det skulle ju eventuellt gå att lämna bort diverse Dumlepåsar och sånt hehe...

Sedan tyckte hon att jag borde göra något åt mina sömnproblem. Hennes förslag var att jag skulle köpa någon lugn musik att sätta på svag volym när jag skall börja sova, hon sa att om det blir riktigt tyst när man lägger sig så börjar tankarna snurra, men att den svaga bakgrundsmusiken skulle "överrösta" alla tankar som mal på i huvudet och på så vis göra det lättare att somna. Vad vet jag. Lätt att somna gick det i allafall när jag kom hem från skolan idag ;-) Så det straffar väl sig i kväll så kan jag tänka.  Hon tyckte att jag skulle utnyttja mitt låååånga jullov till att varva ner ordentligt och det låter ju förstås väldigt lockande, problemet är väl att plånboken inte tycker detsamma, så nåt måste jag väl nog jobba om jag ska få min skrala ekonomi att gå ihop resten av året också. Men ledigheten är absolut på prioriteringsplats nummer ett!

Har suttit resten av kvällen och rättat mitt "rörelseapparaten"kompendium så nu får jag börja plugga på allvar. Har förhör nästa vecka på tisdag så det är en hel del att läsa in tills dess. Har tänkt börja läsa ordentligt på onsdag, i morgon måste jag plugga till mitt aseptikförhör. Jag har insett att det inte finns något som heter fritid eller privatliv när man är studerande, här är det bara skolarbete som gäller, tjolahopp, tjolahej!

Snuvan håller i sig fortfarande, har fått x antal hostattacker idag som fått tårarna att spruta men det är väl sånt som hör till.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen raka vägen i säng. Ska bara fixa lite mat åt min kära make tills i morgon först.

Ha det gott, godnatt!!

Måste bara tillägga att gubben tänkte skrämma livet ur mig i dag. I morse när jag gick så tänkte jag extra på att jag släckte lampan i hallen, men det första jag ser när jag kommer hem klockan fyra är att lampan är på. Hann knyta sig i magen medan jag tänkte vem som brutit sig in innan jag hör gubben heja på mig från toan. Han hade smitit iväg hem en timme tidigare. Tog ett tag innan pulsen var nere i normal nivå.. ;-)

Kommentarer
mela

marika, du skämmer nog bort karln din ;) hihi!

2008-11-17 @ 21:46:19
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/
Marika

För det mesta är det nog jag som blir bortskämd.. ;-)

2008-11-18 @ 06:32:30

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort