Torsdag

Blev sent  igår igen... Satt och skrev på vårdvetenskaparbetet till sent på natten. Stupade i säng med ögonen i kors och hann dra täcket upp till öronen när det slog mig att jag inte laddat kaffebryggaren. Har en sån kaffebryggare där man kan ställa in ett klockslag när den ska börja brygga så på så sätt "kokar" jag kaffe åt gubben varje morgon utan att behöva stiga upp klockan fem. ;-) Nu fick jag ju masa mig upp igen och ladda bryggaren, kände mig extra snäll och bredde en smörgås färdigt åt honom också. Kröp tillbaka i säng rätt nöjd med mig själv och försökte somna. Nix! Jag hatar den där känslan när kroppen är döslut, man känner att man rasar ihop om man inte får lägga sig snart, och när man väl lägger sig så går hjärnan ännu på högvarv, så man känner sig både dödstrött och klarvaken på samma gång. Har blivit på tok för lite sömn den här veckan, icke bra, icke bra... Men nu känner jag att jag nog skulle somna bums om jag lade mig ner och stängde ögonen. Kan det ha något att göra med att jag egentligen borde stå vid spisen och koka för tillfället? :-)

Hade bara mikrobiologi i dag och så satt vi en stund och diskuterade vårt grupparbete, ska bli såååååååååååå skönt när det är klart, vill bara glömma allt som har med vårdvetenskap att göra. Sen hem med en proppfull buss till min kära vovve som väntat så troget. Har just varit ute och busat lite vovven och jag så nu ligger hon här bredvid och suckar, hon hade naturligtvis orkat hålla på mycket längre till, men jag tyckte det blev lite för kallt. Borde jag kanske söka fram min vinterjacka småningom?

Nu ska jag ställa mig vid spisen som den duktiga? fru jag är, sen ska vi på bibelstudium ikväll också. Redan två veckor sen sist! Jag undrar vart tiden flyger iväg? Snart är jag ju trettio! ( Och förhoppningsvis färdigtutbildad.. ;-) )

Ha det gott!!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort