Huvudvärk

Har äntligen kommit hem, har en sådär lagom huvudvärk eftersom jag ätit för dåligt idag och dessutom har så svårt att hitta en bekväm ställning när jag ska köra bil. Känns som om jag sitter och spänner nacken hela tiden.

Första dagen kändes lite yr, kan nog hända att det tar sin tid innan man riktigt är in i rutinerna, men har andra klarat det så kan jag väl inte vara så mycket sämre, lite ska det väl gå att hamra in i min arma skalle ännu. (min höga ålder till trots ;-) )

Jag kommer att gå i grupp VÅ3/08, där går alla blivande barnmorskor och en del sjukskötare. Om jag förstod det rätt så har man ungefär samma utbildningsprogram de första 2,5 åren innan man börjar med de mera inriktade studierna.

Har varit och köpt vita kläder åt mig. Ännu 50 € som flög i väg så det bara ven om det, förhoppningsvis klarar jag mig länge med dom kläderna. Kändes lite konstigt att stå och titta sig i spegeln med "vårdkläder" på. Är det faktist jag? 

När jag berättat för folk att jag ska börja studera till barnmorska så har de allra flesta sagt att jag skulle passa bra som det, att det är precis ett sådant jobb jag borde satsa på. Önskar att jag kunde vara lika säker själv, ibland känns det nog att - hjälp! vad har jag gett mig in på? Men det gäller väl att ta en dag i taget, man får se hur det artar sig. Är ju alltid bra att veta att man har flera ben att stå på ifall det visar sig att man inte valt rätt den här gången. Men så ska vi väl hoppas att det inte går. 

Nu tror jag att jag ska kolla igenom lite papper som vi fick idag så jag är förberedd för morgondagen, sen blir det nog en promenad, hunden borde i allafall inte protestera mot det! :-)

Ha de gott!


Kommentarer
mela

Jag är en av dom som tror du skulle passa som bm. Skulle själv kunna tänka mig att bli det, tror det är ett givande yrke. Du har en spännande tid framför dig :)

2008-09-01 @ 20:01:13
Marika

Vi ska hoppas du har rätt! :-)

2008-09-03 @ 16:50:39

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort