Sjuk hals.. :(

Vaknade i morse med sjuk hals. Har försökt kurera mig hela dan med honung och Carmolisdroppar, men jag kan inte direkt säga att det blivit bättre. Känner mig inte annars vidare sjuk, men det kanske kommer. Typiskt! Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Först slutspurten i skolan innan jullovet och sedan ska jag jobba ihop lite slantar för min överlevnad så då kan jag ju inte vara sjuk!
Hade en trevlig helg åtminstone, med rätt så fullspäckat program. IKEA hela lördagen och på söndan hann vi ranta runt hela stan nästan. Var både på 13-årskalas för gubbens systerson och sen på besök hos våra vänner T&K. Länge sedan vi träffat dem och deras ungar, deras äldsta är dessutom vår fadderdotter. Hon var nog lite blyg först, men det tog inte länge innan hon "tinat upp" och sprang runt o lekte.  Hon börjar ju bli stor, fyller snart två!
I går fick Emma, Frida och jag klart vårt forskning och utvecklings arbete - äntligen säger jag bara! Även om det har varit intressant så har det varit en rätt så jobbig uppgift. I kväll ska vi samlas vid Fridas och förhoppningsvis få klart vårt rehabiliteringsarbete. Sen är det bara lite engelska uppgifter kvar, nån trevlig tent och så...
Nu ska jag söka mig mot stan och försöka hitta lite julklappar, sen borde jag hinna handla lite också, börjar bli kris i kylskåpet här hos oss. Lyckligtvis kokade jag risgrynsgröt igår så det finns över tills i dag. Jag tror att jag aldrig blir trött på risgrynsgröt, den är så god och man får känslan av "bomull kring hjärtat" då man äter den!
Hoppas att ni haft en bra helg och att ni får en trevlig vecka fram till lucia på söndag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort