Baguetter och viktnedgång



Här ovan ser ni resultatet av dagens bakande samt den goda lunch jag fixat åt min kära make tills i morgon. Fick verkligen behärska mig för att inte sätta tänderna i en av tonfiskbaguetterna, de såg bara för goda ut!

I dag hade vi praktik i skolan, fick öva allt som vi haft under de praktiska kurserna, både i höstas och nu efter julen. Otroligt vad mycket man glömt! Sen fick vi veta vem vi skall vara i par med på fredag när vi har vårt praktiska prov. Få se hur det går! Hoppas jag blir godkänd genast eftersom vi måste starta ner mot Åbo så fort som  möjligt på fredagseftermiddagen, vill ju för allt i världen inte missa färjan!

Var och träffade min konsulent i dag och jag har nu sammanlagt minskat sju kilo i vikt. Känner mig rätt så nöjd måste jag medge. Dessutom hade fettprocenten sjunkit väldigt bra den senaste veckan, säkert tack vare all motion jag så febrilt har utövat. T.o.m. "magafettet" som jag inte ens hade hög andel av i början hade minskat. Det är nog den bästa motiovationssprutan när man får se ordentliga resultat. Den här veckan hade jag ju dessutom ätit något utöver måltidsersättningarna, varje dag t.o.m. och min konsulent tyckte att det kan jag gott fortsätta med, för motionen jämnar nog ut de extra kalorierna. Sen hade jag printat ut frukostmenyn från internet så hon fick ge lite råd om vad jag absolut bör undvika och vad jag kan äta, och jag kommer nog med säkerhet att bli mätt, så pass mycket blev "godkänt". :)

Antar att jag inte kommer att gå ner lika mycket den här veckan eftersom vi ju är bortresta hela helgen och motionen då kommer i andra hand, men det kommer väl flera veckor att kämpa vidare på. Just nu känns det så bra, så den här känslan hoppas jag håller i sig länge, även när det känns lite trögt med dieten.

Har i kväll även varit på gym. For med gubben och två av mina kusiner till gymmet i Sandviken. Inte det fräschaste och modernaste gymmet, men det fyllde sin funktion. Är dock nästan ett år sen jag sist tränat på maskiner, så jag antar att jag kommer att ha rätt så ordentligt med träningsvärk om några dar, men det var det värt, riktigt roligt var det, så det blir nog flera resor. Har tänkt börja träna vid gymmet vid simhallen, för där får man sedan fara och simma för samma pris, men måste vänta tills jag kommer i min simdräkt. Jag använder helst inte bikini i simhallen.

Nu borde jag sluta, ska "trimma" hunden lite, i morgon för David henne till Dantti och Ninas då de skall vara hundvakt medan vi är på resa. Kommer nog att bli tomt de dagar vi är hemma och ingen hund väntar på en när man kommer hem, men man vet ju att hon är i goda händer. Dessutom är Moa så förtjust i henne.

Godnatt!

Kommentarer
janna

ojdå, undrar om man känder igen de näst man sir de...? :)

2009-02-04 @ 07:44:39
Linda

He gar ju riktit bra för de! :) Å du veit int hu fruktansvärt snåååååååål ja vart på dömde tonfiskbaguettre!! Snålvattni a laga en stooran pöl på golvi nu...

2009-02-04 @ 13:15:16
Marika

Joanna - ingen risk, int märks i na ritti myki ännu om ja ska va ärli, he e så jämt utspriidd så he märks int att i a firi liiti jär o liti tär, men om ca 10-12 kilo till så kanski i byri synas, man kan ju åtminstoni hoppas! :)



Linda - va tror du i va på vårt golv tå ja laga döm, nästan så man sko a spara in skurvattni om a sko a känd fö he.. ;)

2009-02-04 @ 16:12:04
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/
madeleine

WOW, -7kg jag blir verkligen imponera! å supergo så dömde baguette ut att vara...

2009-02-04 @ 17:44:39
Marika

Madeleine - di lär ska a viri he å! ;) Giss om ja snålas na på döm!

2009-02-04 @ 18:09:15
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort