fotvård

I dag har vi sårvård på schemat. Har just fått fotvård av en klasskompis och det var hur skönt som helst! Fick bara sitta och njuta medan hon tvättade, filade, klippte naglar och smörjde in. Kunde ha mera sånt på schemat tycker jag bestämt! :-)

Fick sent om sider packat i går, men hade svårt att få tag i nån sömn, var alldeles deprimerad av min dåliga karaktär och var besviken över att jag inte tog en promenad i allafall. Nu blev det som det blev, en sämre dag alltså, men vågen var på min sida ändå och visade - 100g, så det kunde ju varit värre. Men som sagt är mitt tålamod inte det bästa, vill ju helst se dom där snabba resultaten. Jag borde väl öva mig mera på det där som kallas att "ge sig till tåls"...

Nåja, färdig gnällt om min vikt och mitt ätande, känns som om jag är lite väl enformig och inskränkt för tillfället. Ska ta och ringa gubben nu under matrasten och "jaga på" honom lite så att han också har fått packat sina grejer tills jag slutar så vi kan åka genast. Man vill ju hinna utnyttja dagsljuset så länge som möjligt. 

Hittade mina gamla dagböcker i går och kunde inte låta bli att läsa lite. Det är otroligt vilka minnen som kommer upp till ytan, mycket som man glömt och inte kommer i håg hur man än försöker, men också mycket som man när man läser känner exakt den samma känslan som man hade när man skrev det. Borde söka fram mina riktigt gamla dagböcker, dom första jag skrev när jag började i ettan i lågstadiet. Jag minns att jag hittade dem i en låda en gång när jag sökte efter material till ett program som jag skulle ha på min kompis bröllop. Kommer i håg att jag satt och skrattade så tårarna rann, otroligt kul att läsa vad man hade för tankar och funderingar i sju-åtta års åldern. Jag tror att dom finns vid mina föräldrars i nån låda, borde söka upp dom nån helg.

Den här helgen bör jag också hinna läsa genom en doktorsavhandling till etiken, samt göra anteckningar så att vi kan fösöka få ihop kretat nåt vettigt på måndan. vi har seminarium på onsdag och torsdag så tills dess ska vi ha vixat ett arbete på fem sidor samt en synts på två sidor. Fick uppgiften så sent så det blev lite stressigt här, men nog ska det väl gå, jag är ju med Emma o Frida och vi brukar "fungera bra i hop". Det blir nog säkert riktigt bra det hela.

Nu ska jag avrunda, ska som sagt ringa gubben och sen ska jag börja söka lite info om olika förbandsmaterial på webben, det är eftermiddagens uppgift. Sen är det Kållby helg så få se hur aktiv jag är med bloggandet då. 
Ha en bra helg!

Ps. Ta det lugnt i dag, det är ju fredagen den 13:e... ;) 


Kommentarer
janna

Välkommen till kållby! :)

2009-02-13 @ 13:33:54
Linda

He bleiv no lite fredagen den trettonde för oss, (fast vi försöka ta allting lugnt).. Men med ett underbart slutresultat.. :)

2009-02-20 @ 12:13:35

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort