Hej hopp i galopp!

Kan ni gissa vad som händer i dag?

Våra nya köksdörrar har kommit så D. och våran hyresvärd skulle byta dom idag. Hoppas dom är klara med det tills jag kommer hem. Sen hade våran snälla hyresvärd även beställt en ny köksfläkt och ny kryddhylla. (Som dock inte kommit ännu). Som det ser ut nu i köket är det alldeles vedervidrigt. Spisen är 60 cm bred, men av någon oförklarlig anledning är köksfläkten endast 50 cm bred. Det betyder att skåpet till höger om fläkten är 10 cm längre åt sidan än lådorna under det skåpet och de sista 10 cm till höger om det skåpet, längst mot väggen är "övertäckta" och alltså outnyttjat utrymme. Det där blev lite invecklat tror jag bestämt, men åtminstone hoppas jag på att få ett mera symmetriskt och framför allt SNYGGT kök småningom. D. hade varit ner och tittat på de nya köksdörrarna i går och han tyckte att de såg väldigt gulaktiga ut. ( Vi bad om att få gräddvita dörrar). Men jag kommer inte att bry mig fast dom är lite gulare än vi tänkte oss, värre än det är nu blir det väl inte i vilket fall som helst! Ska bli kul att komma hem och se om det ändrats nåt.. ;-)

Dock var ju inte min kära make så värst smart när det gällde att informera mig om att vår hyresvärd ringt. I går kväll, efter att jag fixat till maten fast D. skulle göra det, så satte jag igång med att göra mina fysiologi instuderingsfrågor. När jag var klar där vid en tiotiden på kvällen, DÅ kommer han på att säga att Sten, som vår hyresvärd heter, skulle komma i dag klockan elva. Gissa vem som fick ta itu och rensa upp lite i köksskåpen. Speciellt "roskis" skåpet har ju en tendens att vara värre än hemskt. Dit samlas ju allt som man inte hunnit föra till pappers-, metall- och glasinsamlingen osv. Det var bara att kavla upp ärmarna och börja röja upp. Var sådär lagom måttligt irriterad över att behöva göra det när man egentligen redan borde legat under täcket och dragit timmerstockar, men i bland kan det vara bra med lite irritation. Man kan bli väääldigt effektiv om man är lite arg. Röjde upp skrivbordet i samma veva. Min allra käraste make är EXPERT på att samla en massa papper och övrigt skräp i stoooora högar, huller om buller, sen har han ingen koll på om det är viktiga eller oviktiga papper som kommit bort i oredan. Inte bara en gång jag suckat över hans totala oförmåga att hålla ordning. Nåväl, slutklämmen är att det blev en väldigt sen kväll för mig i går med. Sen blev det inte bättre av att jag bara hunnit somna så hör jag nån som högt, rakt i örat på mig, nästan ropar AJ; AJ, AJ! Då hade gubben vaknat med sendrag i benet. Att somna om efter ett sånt abrupt uppvaknande är ju inte det lättaste. Tur att jag fick lite längre sovmorgon i dag i allafall då jag fick ta bilen till skolan! :)

Har nu överlevt tre timmar med immunologi och patologi föreläsningar, och sen på eftermiddagen ska vi ha etikseminarium igen. skönt att vi har våran del över, så idag behöver vi bara lyssna och komma med lite smarta inlägg i diskussionen sedan! :-) Sen ska vi samlas efter skolan och skriva ett abstrakt inför arbetet i vårdens historia. Jag hoppas att det inte räcker länge, vill ju hem och begrunda resultatet av köksdörrsbytet. Sen blir det nog ingen promenad idag, vädret ser tråkigt ut och jag kommer ju antagligen hem sent, men jag har planer på att köra en omgång med min träningsdvd, få se hur mycket träningsvärk jag får lida av den här gången?! :-)

Näpp, nu blir det avrundning här, ska surfa vidare, har ju lite ledig matpaustid att ta död på!

Kommentarer
mela

tack får se hur länge det håller i sig! ;) DU är duktig om inte annat som kämpar på!

2009-02-19 @ 11:27:27
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort