Ögonen i kors

Såna här mornar borde förbjudas..  Att dessutom sen vara tvungen att sitta fyra timmar på fysiologiföreläsningar gör ju inte saken bättre, man är för trött för att orka hänga med.

Glömde skriva igår att vi fått våra första förstoringar av våra bröllopsfoton. endast fyra och ett halvt år och en dag efter att vi gifte oss, bättre sent än aldrig. Nu ska vi bara beställa flera kopior och dela ut dem, så är väl äntligen saken ur världen. Eller ja, de ska ju betalas också.. ;-) Det jag åtminstone fick konstatera att min självbild inte alltid överensstämt med verkligheten. När vi gifte oss var jag så led mig själv då jag var så tjock. När jag idag tittar på bröllopsfotona, så inser jag att jag var INTE var tjock när vi gifte oss. Som sagt kommer jag ju aldrig att bli trådsmal, är ju inte skapt så, men nåt fläskberg var jag sannerligen inte, även om det var så det kändes då.

Nu, lite cybersurfande, förhoppningsvis piggnar man till småningom. Ska hoppas att vädret blir lika vackert idag, kanske jag hinner med en promenad efter att jag träffat min konsulent. Vägning idag igen, hade i morse åtminstone fått bort två kilo den här veckan. (enligt min våg). Men inräknat i det är ju förstås de 1,2 kilo jag gick upp veckan innan, så riktigt bra är ju resultatet inte, men det kunde väl varit värre..

Ha en riktigt skön dag!

Kommentarer
mela

hehe, vi har inte heller fixat fotona :s

2009-02-17 @ 11:33:31
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/
Marika

Int D. o N. heller, verkar vara smittsamt syndrom.. ;-)

2009-02-18 @ 07:51:21
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort